reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

No cześć Wam
Anna ajra wycofali feminatal N ale przywrócili go potem. JAkieś niezgodności były co do ilości % witamin. Jak jakaś partia jest nie tak to wycofują wszystko na wszelki wielki. Teraz jest już ok ale ja i tak się bałabym go jeść. Oczywiście że wiem czego Ci życzyć na święta :-) a tak dokładniej to na koniec stycznia;-).
Kurcze dziewczyny to ja w sumie i poród miałam ok i dochodzenie do siebie było szybkie. NAwet bedąc jeszcze w szpitalu lekarze byli zaskoczeni ze tak ładnie się goi. Problem był w tym że mnie gin (mam nadzieję że na niego nei trafię) za mocno zszył i mnie ciągło. Dopiero jak środowiskowa przyszła to sie mnie spytała czego nic nie mówiłam. Ale ja myślałam ze tak ma być:no: Najgorsze to było współżycie po tak te "pierwsze " dwa, trzy razy no i zaraz po porodzie zatwardzenie. O kurcze jak sobie to przypomne to aż mi niedobrze ale tylko tyle. Poza tym jak mnie wywieźli z porodówki to im powiedziałam że mogę znów rodzić:-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Witam dziś jako pierwsza.:-D
Szafa już gotowa... czyli sprzątanie. Teraz będę mogła już wziąć od szwagierek ciuszki i gadżety dla dzidziusia. Tak naprawdę, to jest ich tak dużo, że mogłabym niczego nie kupować i by wystarczyło. :happy2:

cloe - pomysłową masz córeczkę!:-)
patrysia - dzidzia zapewne się urodzi w dzień, który jej będzie odpowiadał, a czy to będzie 7 czy 8 luty, to i tak najważniejsze by było zdrowe!;-)
Gosia 78 - rzeczywiście ospa byłaby teraz nie na miejscu... :eek:
miauczus54 - współczuję remontu, tym bardziej kuchni. Kuchnia i łazienka, są chyba najgorsze do remontu gdy nie można się wynieść i trzeba mieszkać w ... bałaganie.:dry:
agawa1 - jak skończę te opakowanie, to kupię sobie inne witaminy. Nigdy się nie zastanawiałam nad tym, co będzie ze mną po porodzie... typu zszywanie i współżycie. Ciągle myślę o porodzie, jako tym punkcie kulminacyjnym. O rety...

Pozdrawiam Was wszystkie!

Hej witam w weekend :-)

Ania - ja też się nad tym nie zastanawiam - na razie jestem przygotowana na maksymalne zmęczenie.

Cloe - świetna mała :-D i mama nareszcie lody zjadła
Agawa - w sumie nie zastanawiałam się na witaminkami miałam do wyboru jeszcze elevit - może jak te się skończą wezmę inne:-)

Patrysia - looody:-D u mnie brak ich w lodówce - może męża namówię żeby do domku przyniósł:-D

Wracam do odpoczywania - wziełam całą serię głupich romansów i idę sobie czytać :-D

Bo mi się trzecia część Lectera - nie podobała:-( chyb znów wracam do świata w różowych kolorach:-D

Pozdrawiam Myyszaa

Witam
Z Kubusiem dobrze zrobił z rana luzniejsza kupke ale dostał juz lekarstwa jest jeeszcze dzis na diecie mam nadzieje ze nic sie juz wiecej nie wydazy dzwoniłam wczoraj do szpitala do pediatry i powiedziała ze dobrze ze tak szybko zareagowałam czyli wszystko na jak najlepszej drodze
Od razu podpytałam sie co musze wziąć na porodówke wiec juz wiem co musze brac a czego nie Pani doktor zyczyła duuuzo zdrowia i donoszenia do konca ciaze.Takich ludzi jak moje panie lekarki do których sie przeniosłam powinno byc wiecej nie dosc ze wszystko wytlumacza zdenerwowanej mamie na spokojnie to jeszcze moge sie zwrócic z porada odnosnie siebie
Z moim tata tez lepiej jest po operacji
takze weekend mam nadzieje ze bedzie cichy i spokojny
Tego i wam zycze
Ja w poniedziałek mam wizyte u giny prosze o pozytywne fluidy zeby było ok i dam znac co i jak
Pozdrawiam

witajcie dziewczyny:-):-)
Z tymi sprawami po porodzie to macie racje , tez zle wspominam, gorzej niz caly porod ale mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej:eek::-)
U mnie remoncik musi czekac do wiosny bo teraz nie wiem kto by mi posprzatal po remoncie a poza tym maz juz urlopu nie ma, wiec wszystko czeka .

Pozdrawiam wszystkie mamusie i milego weekendu:-D:-D:-D

witajcie :-)
ja wlasnie wrocilam z zakupow i za chwile biore sie z mama za robienie obiadku bo jestesmy dzis u nich - nie ma to jak u mamy :-D
a teraz ciamam sobie lody - kupilam 2 litry i juz zostala polowa :sorry2::eek: ale mi to idzie ale najlepsze to ze jakos jem to z parowka :baffled::oo:
a co do dzidziusia i daty jego urodzin to jak mowicie najwazniejsze by bylo zdrowe :happy2:

Hej,

wróciłam z usg 3D/4D i wreszcie wszystko jasne. Lekarz tym razem nie miał wątpliwości i potwierdził, że to Mała Mania mieszka u mnie w brzuszku. Ładnie się ustawiła. Tak więc mamy CÓRECZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystko jest dobrze, Dzidzia rozwija się prawidłowo i waży już 1045g. Jestem przeszczęśliwa i nawet nie umiem tego opisać. Teraz wszystko było już o wiele wyraźniejsze niż poprzednim razem. Jak tylko ładnie opracuję jej zdjęcie USG, to pokażę nasze Szczęście.

Pozdrawiam cieplutko i miłego weekendu wszystkim lutóweczkom!!!!

reklama
ika s-gratulacje(ja mam nadzieje ze ja tez zostane kiedys mamusia corusi:-))
patrysia cos o tym wiem( i to za dobrze;-))...my mieszkamy z moja mama,ale naprawde jest ok....mama sie nie wtraca a jak sie poprosi to pomoze... ale jak maluszek podrosnie bedzie trzeba wiekszego mieszkania...
Ania31 dobrze ze wszytsko ok z Kubusiem!!!! napisz co powiedziala doktor o tym co trzeba a co nie miec ze soba!!!!!
Myszaaa milego czytania
Dziewczyny ja mam kolo z matematyki za soba-ciezko bylo i jeszcze nalemu na figle sie zebralo....(dzis dopiero zauwazylam jak mi od ostatniego zjazdu brzuch urusl....) jutro fizyka-a to bedzie totalna porazka....
Duzo odpoczywajcie pozdrawiam

Do góry