A
aggy
Gość
Ania31, masz rację trzeba bronić swego. A mąż... cóż, pewnie też jest rozdarty pomiędzy lojalnością względem Ciebie a względem mamy. Choć rozumiem, że wolałabyś, aby był po Twojej stronie. A co do programu - może był tam bardzo naturalistycznie pokazany poród i Twój Kubuś widząc cierpienie rodzącej pomyślał, że nowy dzidziuś też Ci sprawi taki ból i dlatego nie chce?? Dzieci potrafią zaskakiwać. Wczoraj siostrzenica męża położyła rękę na moim brzuszku, potem na swoim i zmartwiona stwierdziła, że ona nie ma w brzuszku dzidziusia:-) Ale za chwilę powiedziała, że jak się dzidziuś urodzi, to ona mu wszystko powie, wszystko wytłumaczy i wszystko pokaże. Bedzie mi pomagać w opiece i podzieli się z nim zabawkami. Obawiam się tylko, że będzie chciała go nosić, ale na to się nie zgodzę i jakoś jej wytłumaczymy, że dzidziuś to nie zabawka.
anna_ajra, dziadkowie przeprowadzają się w przyszłym tygodniu. Moje ciotki już wzięły urlop, żeby im pomoc, mój mąż też będzie pomagał. I to prawda, co mówi dawna cloe - to chomikowanie dobija wszystkich. Chcemy babcię już tam wyekspediować, a stare mieszkanie opróżniać same, bo jak znam życie to ona jak będzie na miejscu nie pozwoli nic wyrzucić. No chyba że to ja sieję taka panikę, a babcia podejdzie do tematu spokojnie
Myyszaaa - :-) Jak zwykle treściwie i na temat
Pozdrowionka dla wszystkich
anna_ajra, dziadkowie przeprowadzają się w przyszłym tygodniu. Moje ciotki już wzięły urlop, żeby im pomoc, mój mąż też będzie pomagał. I to prawda, co mówi dawna cloe - to chomikowanie dobija wszystkich. Chcemy babcię już tam wyekspediować, a stare mieszkanie opróżniać same, bo jak znam życie to ona jak będzie na miejscu nie pozwoli nic wyrzucić. No chyba że to ja sieję taka panikę, a babcia podejdzie do tematu spokojnie
Myyszaaa - :-) Jak zwykle treściwie i na temat
Pozdrowionka dla wszystkich