reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Mój mąż miał wypadek w pracy. Potłukł sobie żebra i kostkę u nogi.:sad: Na szczęście nic sobie nie połam, ale jest cały obolały.

Najka - udanych zakupów! :-)
Myyszaaa - ja również nie wyobrażam sobie spać z maleństwem. Też bym się bała.:yes:
ladna.ex.panna - ja planuje spać w pokoiki Michałka. Na początku synek będzie spał w kołysce, a ja przy nim na narożniku. Później narożnik się wyniesie.
Gosia 78 - :wink:
cloe, agawa1 - mój mąż to pracoholik:dry: i jest mu ciężko wysiedzieć bezczynnie w domu, dlatego też co chwila coś lekkiego robi. Uważam, że gdyby go mocno nie bolało nie poszedł by na L-4.:tak: A ja ... hmm... różnie bywa, ale ogólnie to jestem zadowolona.:cool:
ma_dzi_ulka - śliczny zestaw!:-D
kropecka - :wink:
patrysia - widocznie Twoja dzidzia domaga się odpoczynku. :happy:
Żabulina - nie ma to jak tak wspaniałe wieści - super!:rofl: Tak trzymaj!

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Hej
A ja mam dziś fajny dzień - wysyłam wszystkim z kiepskim humorem - pozytywne fluidki :-)

Ania_ajra - auć - niech się trzyma ten twój mąż:-) a jakby co razem się przeniesiecie do maluszka - bo przynajmniej M będzie Ci Michała przynosił - jak już nie będziesz miała siły sie ruszyć :-)
Żabulinka - świetny maluch :-D
Patrysia - ile ty zjadłaś :-D ryba w sosie śmietankowym jest pyszna :-D Ja dziś mam placki ziemniaczane - razem z serem bialym w środku :-)

Pozdrawiam i wracam do oglądania SmaczneGo :-D

Kiepski pomysł dla kobiety w ciąży która ma zachcianki :-D

witam
myyszaaa - oj zjadlam duzo bo lubie rybke a tym bardziej bo byla to panga :-) mniam Twoj obiadek tez musial byc smaczny :blink:

teraz siedzimy z mezem u moich rodzico i bedziemy u nich nocowac :-D bo widze ze znajomi maja zamiar jeszcze przyjs takze my do domu dzis nie dojdziemy a poza tym za slisko tam jest :dry: wiec dziewczeta uwazajcie na siebie :tak:

Witam popołudniem ;-)Julka śpi pewnie będzie spała juz do końca Czyli jutro po pewnie o szóstej będę już na nogach:dry:
Myszaa placki zimniaczane z serem ? jeszcze nie jadłam To musi być bomba kaloryczna zrobiłaś mi smaka ale jak ty wkładaszw środek ser:confused:

Anna ajra mój też pracoholik Ach te jego komputery Jeśli przez jakiś czas nie ma kontaktu zacyna mieć odznaki depresji:sorry2:
A wracając do pytania czy nie obawiam sie spania z dwójką bąbli w łóżku ( jakoś mi umknęło wcześniej:zawstydzona/y:) muszę napisać że w sypialni mamy łoże 180 cm szerokie na 220 cm długie:shocked2:więc pomieścić to się pomieścimy tyle że mogą ucierpieć sprawy damsko męskie między mną a mężem:dry: Juz teraz się śmiejemy że na figo fago będzimy szli do pokoju dzieci:cool2:;-)

Hej!

Wpadam tylko na chwilkę bo znów przede mną pakowanie. Jutro wracamy do Mirosławca. Dziś mąż jechał 10 godz :-(więc pewnie jutro nie będzie dużo lepiej.
Trzymajcie się dziewczyny i do poniedziałku bo jutro pewnie nie będę mieć na nic siły...

Cześć ja w zasadzie to przybyłam życzyć dobrej nocki i miłego poranka - mam nadzieję że się w końcu wyśpię :-) hehehe.Myyszaaa - przepis na placki!!! w odpowiednim watku pls :-)Całuski

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Ale jestem zmęczona...
Wczoraj wieczorem znowu byliśmy w naszym ulubionym barze spotkać się z przyjaciółmi... już nie dla mnie takie spotkania. Ciężko mi było wysiedzieć do 24. :baffled: Ostatnio siedzieliśmy do 2 i musiałam to odchorować, tz. byłam cała obolała.:dry:

Myyszaaa - nie jadłam placków ziemniaczanych z białym serem w środku...:oo: dawaj przepis!:-)
patrysia - u nas na szczęście jeszcze nie jest ślisko, choć zimno.:happy:
cloe - ale macie duże wyro!:yes: Rzeczywiście dobry pomysł z tym figo fago... hihi...:-D
Gosia 78 - jak minęła podróż?:confused:
agawa1 - :wink:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Myyszaaa dzięki za przepis!! :-)
Anna ajra tylko nie myśl że nie możesz już na takie imprezki chodzić bo w ciąży jesteś. - To poprostu STAROŚĆ NIE RADOŚĆ;-):-):tak::rofl2:;-)

Witam Was kochane mamusie w niedzielne popoludnie :-)
anna_ajra - heh u moich rodzicow tez wczoraj byla imprezka ale nie narzekam :tak: ale tez nie potrafie dlugo usiedziec wiec Cie rozumie :blink:

dzis na obiadek robilam mizerie i jajko sadzone bo mojemu mezowi sie zachcialo :dry: w sumie nie musialam dlugo siedziec przy garach :sorry2::happy: teraz nie mam co do roboty i siedze na bb i nasza-klasa ;-):-D
buzki

reklama
Witam serdecznie wszystkie lutowe mamusie:) Przyłaczam sie do forum i watku jako mama z terminem na 7.02 (chociaz to sie zmienia:) . Buziaki i pozdrawiam, musze nadrobic lekture watku bo "nie siedze w temacie" :p

Do góry