reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Mój mąż miał wypadek w pracy. Potłukł sobie żebra i kostkę u nogi.:sad: Na szczęście nic sobie nie połam, ale jest cały obolały.

Najka - udanych zakupów! :-)
Myyszaaa - ja również nie wyobrażam sobie spać z maleństwem. Też bym się bała.:yes:
ladna.ex.panna - ja planuje spać w pokoiki Michałka. Na początku synek będzie spał w kołysce, a ja przy nim na narożniku. Później narożnik się wyniesie.
Gosia 78 - :wink:
cloe, agawa1 - mój mąż to pracoholik:dry: i jest mu ciężko wysiedzieć bezczynnie w domu, dlatego też co chwila coś lekkiego robi. Uważam, że gdyby go mocno nie bolało nie poszedł by na L-4.:tak: A ja ... hmm... różnie bywa, ale ogólnie to jestem zadowolona.:cool:
ma_dzi_ulka - śliczny zestaw!:-D
kropecka - :wink:
patrysia - widocznie Twoja dzidzia domaga się odpoczynku. :happy:
Żabulina - nie ma to jak tak wspaniałe wieści - super!:rofl: Tak trzymaj!

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Hej
A ja mam dziś fajny dzień - wysyłam wszystkim z kiepskim humorem - pozytywne fluidki :-)

Ania_ajra - auć - niech się trzyma ten twój mąż:-) a jakby co razem się przeniesiecie do maluszka - bo przynajmniej M będzie Ci Michała przynosił - jak już nie będziesz miała siły sie ruszyć :-)
Żabulinka - świetny maluch :-D
Patrysia - ile ty zjadłaś :-D ryba w sosie śmietankowym jest pyszna :-D Ja dziś mam placki ziemniaczane - razem z serem bialym w środku :-)

Pozdrawiam i wracam do oglądania SmaczneGo :-D

Kiepski pomysł dla kobiety w ciąży która ma zachcianki :-D

witam
myyszaaa - oj zjadlam duzo bo lubie rybke a tym bardziej bo byla to panga :-) mniam Twoj obiadek tez musial byc smaczny :blink:

teraz siedzimy z mezem u moich rodzico i bedziemy u nich nocowac :-D bo widze ze znajomi maja zamiar jeszcze przyjs takze my do domu dzis nie dojdziemy a poza tym za slisko tam jest :dry: wiec dziewczeta uwazajcie na siebie :tak:

Witam popołudniem ;-)Julka śpi pewnie będzie spała juz do końca Czyli jutro po pewnie o szóstej będę już na nogach:dry:
Myszaa placki zimniaczane z serem ? jeszcze nie jadłam To musi być bomba kaloryczna zrobiłaś mi smaka ale jak ty wkładaszw środek ser:confused:

Anna ajra mój też pracoholik Ach te jego komputery Jeśli przez jakiś czas nie ma kontaktu zacyna mieć odznaki depresji:sorry2:
A wracając do pytania czy nie obawiam sie spania z dwójką bąbli w łóżku ( jakoś mi umknęło wcześniej:zawstydzona/y:) muszę napisać że w sypialni mamy łoże 180 cm szerokie na 220 cm długie:shocked2:więc pomieścić to się pomieścimy tyle że mogą ucierpieć sprawy damsko męskie między mną a mężem:dry: Juz teraz się śmiejemy że na figo fago będzimy szli do pokoju dzieci:cool2:;-)

Hej!

Wpadam tylko na chwilkę bo znów przede mną pakowanie. Jutro wracamy do Mirosławca. Dziś mąż jechał 10 godz :-(więc pewnie jutro nie będzie dużo lepiej.
Trzymajcie się dziewczyny i do poniedziałku bo jutro pewnie nie będę mieć na nic siły...

Cześć ja w zasadzie to przybyłam życzyć dobrej nocki i miłego poranka - mam nadzieję że się w końcu wyśpię :-) hehehe.Myyszaaa - przepis na placki!!! w odpowiednim watku pls :-)Całuski

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Ale jestem zmęczona...
Wczoraj wieczorem znowu byliśmy w naszym ulubionym barze spotkać się z przyjaciółmi... już nie dla mnie takie spotkania. Ciężko mi było wysiedzieć do 24. :baffled: Ostatnio siedzieliśmy do 2 i musiałam to odchorować, tz. byłam cała obolała.:dry:

Myyszaaa - nie jadłam placków ziemniaczanych z białym serem w środku...:oo: dawaj przepis!:-)
patrysia - u nas na szczęście jeszcze nie jest ślisko, choć zimno.:happy:
cloe - ale macie duże wyro!:yes: Rzeczywiście dobry pomysł z tym figo fago... hihi...:-D
Gosia 78 - jak minęła podróż?:confused:
agawa1 - :wink:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Myyszaaa dzięki za przepis!! :-)
Anna ajra tylko nie myśl że nie możesz już na takie imprezki chodzić bo w ciąży jesteś. - To poprostu STAROŚĆ NIE RADOŚĆ;-):-):tak::rofl2:;-)

Witam Was kochane mamusie w niedzielne popoludnie :-)
anna_ajra - heh u moich rodzicow tez wczoraj byla imprezka ale nie narzekam :tak: ale tez nie potrafie dlugo usiedziec wiec Cie rozumie :blink:

dzis na obiadek robilam mizerie i jajko sadzone bo mojemu mezowi sie zachcialo :dry: w sumie nie musialam dlugo siedziec przy garach :sorry2::happy: teraz nie mam co do roboty i siedze na bb i nasza-klasa ;-):-D
buzki

reklama
Witam serdecznie wszystkie lutowe mamusie:) Przyłaczam sie do forum i watku jako mama z terminem na 7.02 (chociaz to sie zmienia:) . Buziaki i pozdrawiam, musze nadrobic lekture watku bo "nie siedze w temacie" :p

Do góry