Cześć dziewczyny!
Mój mąż miał wypadek w pracy. Potłukł sobie żebra i kostkę u nogi. Na szczęście nic sobie nie połam, ale jest cały obolały.
Najka - udanych zakupów! :-)
Myyszaaa - ja również nie wyobrażam sobie spać z maleństwem. Też bym się bała.
ladna.ex.panna - ja planuje spać w pokoiki Michałka. Na początku synek będzie spał w kołysce, a ja przy nim na narożniku. Później narożnik się wyniesie.
Gosia 78 -
cloe, agawa1 - mój mąż to pracoholik i jest mu ciężko wysiedzieć bezczynnie w domu, dlatego też co chwila coś lekkiego robi. Uważam, że gdyby go mocno nie bolało nie poszedł by na L-4. A ja ... hmm... różnie bywa, ale ogólnie to jestem zadowolona.
ma_dzi_ulka - śliczny zestaw!
kropecka -
patrysia - widocznie Twoja dzidzia domaga się odpoczynku.
Żabulina - nie ma to jak tak wspaniałe wieści - super! Tak trzymaj!
Pozdrawiam Was wszystkie!
Mój mąż miał wypadek w pracy. Potłukł sobie żebra i kostkę u nogi. Na szczęście nic sobie nie połam, ale jest cały obolały.
Najka - udanych zakupów! :-)
Myyszaaa - ja również nie wyobrażam sobie spać z maleństwem. Też bym się bała.
ladna.ex.panna - ja planuje spać w pokoiki Michałka. Na początku synek będzie spał w kołysce, a ja przy nim na narożniku. Później narożnik się wyniesie.
Gosia 78 -
cloe, agawa1 - mój mąż to pracoholik i jest mu ciężko wysiedzieć bezczynnie w domu, dlatego też co chwila coś lekkiego robi. Uważam, że gdyby go mocno nie bolało nie poszedł by na L-4. A ja ... hmm... różnie bywa, ale ogólnie to jestem zadowolona.
ma_dzi_ulka - śliczny zestaw!
kropecka -
patrysia - widocznie Twoja dzidzia domaga się odpoczynku.
Żabulina - nie ma to jak tak wspaniałe wieści - super! Tak trzymaj!
Pozdrawiam Was wszystkie!