reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

nie myślałam jeszcze - zastanawiam się czy jakiegoś używanego nie szukać :-)

A czuje się lepiej - na razie brak skurczów :-) - hihih przynajmniej już wiem jak one wygladają :-D

Pozdrawiam Myyyysza:-)

reklama
hej dziewczyny.
Anna ajra moje dzoecię ogląda inne bajki teraz przeniosła się na Cartoon Network bo tv channel troche dla niej za dziecinny na to wygląda.
Na dworze pięknie biało jak u Lileczki ale jakoś mnie nie chce się wychodzić Julka poki co nie zgłaszazapotrzebowania na spacer ale wyrodna nie będę skończy się obiad pichcić to idziemy się przewietrzyć . Ponoć od przyszłego tygodnia ma być po ocieplenie więc poki śnieg jeszcze jest...
Myszaa to ty w końcu na zwolnieniu jesteś? bo już nie wiem:sorry:
Narazie uciekam Do usłyszenia

Hej,

u mnie nic nie pada i nie jest wcale biało- śnieg widziałam tylko raz i to taki rozmoczony.

Co do fotelika to ani nie mam, ani nie zastanawiałam się jeszcze. A ten maxi cosi - to do wózków jakich firm można wpinać?

Najka- gratuluję córeczki!!! Masz rację - narazie biorę no-spę forte i to w dużych ilościach, ale mam nadzieję, że nie szkodzi Maluchowi.

U mnie termin z @ narazie twardo się trzyma przy 28 lutego, z usg - 25. Róznica nie jest duża. Tak, czy siak - zapowiada się, że jak wszystko będzie dobrze urodzę na samym końcu. Jednak łudzę się, że zdążę przytulić Manię jeszcze jako 29-latka, bo moje 30-te urodziny przypadają 24- lutego dla odmiany.
anna_ajra - cudownie, że wszystko dobrze, a ten Twój Mały Mężczyzna rośnie jak na drożdżach. W końcu Michaś jest chyba najstarszy z naszych lutowych Dzidziusiów.

Pozdrowionka.:tak:

Witam Was!
kropecka - fajnie ze po wizycie wszystko wporzadku :-D
myyszaaa - zauwazylam - jestem spostrzegawcza :-p no strasznie szybko to leci za niedlugo swieta potem styczen i welcome to porodowka :-):laugh2::cool2: no to witam w klubie tez musze lezec ale juz z innego powodu tak wiec kuruj sie kobitko :-)
zabulina - trzymaj sie kobito i dawaj znac jak tam po wizycie :tak:
anna_ajra - :-)
agawa1 - dziekuje - wzajemnie :-D;-):laugh2: jak tam po oblewaniu ;-)
Najka - to fajnie ze dziewucha - gratulacje :-D:laugh2:
dawna_cloe - mineralna smakowala :-p
lileczka - u nas tez duzo sniegu ale podejrzewam ze za niedlugo to stopnieje :wściekła/y: bo nie za ciekawie to wyglada :no:

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Mój mąż dostał kolejny (3) tydzień zwolnienia lekarskiego... uff... :sorry:

Myyszaaa - używane też są fajne i niczego sobie. Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj!:happy:
cloe - czasami myślę, że śnieg jest zimą po to, by dzieci mogły się bawić, bo jak go nie ma to smuty.:cool: Udanego spaceru.
patrysia - jak tam zdrówko i samopoczucie?:confused:
Ika_s - wiem, że maxi-cosi pasuje na pewno do Quinny i jeszcze kilku innych, ale nie pamiętam. Na tej stronie się dowiesz.
http://www.bobowozki.pl/products_new.php

Pozdrawiam

A u mnie śnieżnie, a nawet i trochę słonecznie było. I bardzo rzeźko na spacerku.:))) Faktycznie trzeba powolutku chodzić teraz, tzn, ja i tak muszę powolutku, więc bez różnicy:) A jutro wybieram się kupić buty i piżamkę, oby mi sie szybko udało.
Ika_s ja ciągle tą nospę biorę, ale co robić, lekarz mówił, że nie szkodzi, a jest teraz konieczna.
Patrysia jak wychodzi leżenie?
Anna ajra a co z Twoim mężem? To się wychoruje!

mam pytanie do mamus , ktore urządzaja pokoik dla swojej pociechy:-)

interesuje mnie kwestia łóżeczka, poniewaz pomimo własnego pokoiku maleństwo na poczatku bedzie spało z nami w sypialni...:-) pytanie tylko czy w łożeczku, ale wtedy zdekompletujemy pokoik, a moze z nami w łóżku:confused:
rozważam tez opcje jak moi znaomi, ktorzy drewniane łożeczko z kompletem mebli mają w pokoiku a w sypialni łóżeczko turystyczne, któe skladaja kiedy im sie zechce...
no i tu mam problem, a u was jak bedzie?:happy:

reklama
A u nas śniegu nie ma choć rodzice mieszkają 60 km od Lublina, w którym śnieżek leżał. Szkoda bo Piotruś mógłby się wyszaleć.

Ula - szkoda, że i Ty dołączyłaś do grupy mamuś leżących:no:. Trzymaj się! Aż się boję co ja usłyszę we wtorek.

Najka - gratuluję córeczki!:-)

Anna - ajra - duży już Wasz Michałek, dobrze że wszystko ok.:-)

Agawa - jak poziom cukru? Bardzo trzymasz się diety czy jesz normalnie?

Pozdrawiam wszystkie mamusie te leżace i te nie leżace.

Do góry