reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
ja tylko na chwilę - Za oknem świetny mróz :-)

Wyniki mam - podobne do tych ostatnich:-D tym razem bakterię zamieniły mi się na nabłonki okrągłe:-D Za kilka godzin idę się pytać co i jak:-)

Po pani wampirzycy - co mi krew pobierała - został siniak :-( w literce V mąż stwierdził że narkoman jestem :-D

Najka - dam znać czy dostałam skierowanie na badanie glukozy :-)

Pozdrawiam Mysza :)

Dziewczyny zauważyłyście - dopisek przy awatarkach - mamy lutowe'08
to mnie już trochę natchnęło - cholerka to już nie długo :-D

reklama
Cześć Dziewczynki
Kropecka - Biedulki, trzymajcie się jakoś, dużo zdrówka Wam życzę! :tak:
Ania ajra Zaciskam kciuki za USG! Dzięki za podanie Twoich wyników...
Przyszlirodzice gratuluję córeczki! To teraz szalej z sukienkami ;-)
Agawa super, że masz takie dobre wieści po wizycie... no i z budowy, oby tak dalej! Kiedy macie zamiar się przeprowadzać??? Ja się cieszyłam jak skończyłam stan surowy zamknięty, myślałam sobie o teraz to pół roku i po sprawie... a tak naprawdę, to dopiero wtedy zaczyna się konkretna robota...:eek:
Ika_s u Ciebie też cudownie - rewelacja - oby tak dalej...
Ja też mam pajączki głównie na nogach i troszkę małych na dekolcie... a najgorsze jest to że i na twarzy zaczynają mi pękać naczynka... no ale cóż zrobić...
U mnie kicha niestety... :crazy: miałam robione dodatkowe badanka na te moje nieszczęsne białko... no i dupnie niestety... mam go bardzo duże ilości w moczu - prawie wszystko co dostarczę do organizmu to mi ucieka...znaczy się białkomocz - tak to chyba się zwie, :no: nie mam nadciśnienia także mam nadzieję, że przyczyna jest inna niż jakieś zatrucie ciążowe itd... Jutro wizytka - zobaczymy...:szok:
Pozdrawiam.

Żabulinka - trzymaj się - ja się za każdym razem patrzę co z tym białkiem i czy u mnie się nie pokaże - na razie nie.Daj znać skąd takie dziwne wyniki ...
Kropecka - dwa posty napisałaś - a ja jak zaczęłam pisać - to ich jeszcze nie było - trzym się ciepło - i Daj buziaka Wikiemu od cioć z BB :-) żeby wyzdrowiał :-D

Hej dziewczyny:-)
Lileczka Żabulina
ciekawe czy da Wam się urodzić o tym samym czasi Byłoby fajnie:tak: Julke urodziłam dwa tygodnie przed terminem obliczonym wg miesiączki teraz podejrzewam że będzie podobnie ( licze na to końówka jest najbardziej uciązliwa);-)
Kropecka ja również jestem naetapie dokupowania bielizny Po Julce dość szybko się żużyła zresztą Julka była czerwcowa więc potrzebne sa cieplejsze komplety,Niedawno doszłam do wniosku że moje drugie dziecko może nie wszczelić sie w ciuszki po starszej siostrze ze względu na pore roku w jakiej się urodzi:sorry: Szkoda mam tyle fajowych ciuszków:sorry:
Ika s zuper że wszystko tak dobrze się układa:tak:Oby tak dalej:tak:
Najka jeśli chodzi o pajączki to najwyżej obie będziemy sie dopingować w likwidowaniu tego dziadostwa:laugh2:

Hej!

Narzekacie dziewczyny na bóle kręgosłupa, na szczęście mnie na razie omijają zresztą w poprzedniej ciąży też tak było. Za to w trakcie porodu miałam koszmarne bóle krzyża. Co do kremów to na noc oczywiście oliwka a na dzień Mustela. Na razie nowe rozstępy się nie pojawiły ale wszystko przed nami bo najczęściej pojawiają się w ostatnim miesiącu. Co do ubranek dla dzidziusia to zaczynam kupować po powrocie czyli od przyszłego tygdnia.
`
Cloe, Anna ajra - mam nadzieję, że M nie zrobił zbyt dużej rewolucji w domu. Odmalował salon, przedpokój, kuchnię, łazienkę i wc. Ciągle sprząta więc mam nadzieję, że bardzo dużo dla mnie nie zostawi. Zobaczę po powrocie.

Cloe - mój Piotruś też zasuwa na rowerku tyle że na czterokołowym na dworze. Jak się rozpędzi to nie mam szans na dogonienie go. A jak tam nowa telewizja? Są jakieś fajne baje na tym programie dla najmłodszych?
Agawa - super, że nie musisz nigdzie jeździć:-), ciekawa jestem co powie mój gin na moje wyniki, dowiem się we wtorek.

Najka, Anna ajra - jak tam usg?
Mysza - te nabłonki to chyba nic poważnego, wydaje mi się że ja też ostatnio nieliczne miałam

Ika - dobrze, że wyniki ok. Dbaj o siebie żebyś nie musiała dołączyć do grona leżących mamuś przez to twardnienie brzuszka.

przyszlirodzice - gratuluję córeczki!

Kropecka - skąd u Wiktorka zapalenie ucha, w taką pogodę pewnie nie wychodzicie zbyt często na dwór?

aggy - co u Ciebie, mam nadzieję, że wszystko w porządku?

Pozdrowionka dla Was wszystkich!!!!

gosia, wydaje mi się że to od tego przeziębienia co załapał. miał strasznie zapchany nos i to mogło spowodować zapalenie ucha. na szczęście właściwie tylko jedna noc i dzień wskazywały na to, że coś go boli. ta noc była spokojna, ani razu się nie obudził, w dzień też zadowolony więc jest OK.

hej witam :-):-):-)

zabulina zobaczymy jak to bedzie w tym lutym.

myszaaa dlaczego to musisz lezec???A luteina ??Moj gin mowi ze ona tylko do 20 tygodnia ma jakies dzialanie ?J a juz zakonczylam branie. Zycze milego odpoczynku, czasem fajnie tak polezec i odpoczac.

I jeszcze jedno jak tam u was ze zgaga, bo ja juz nie wytrzymuje, dajcie jakies rady bo RENI za slaby jest:crazy::rofl2:

Pozdrawiam serdecznie

reklama
Hej lileczka - mam postawiona macicę - cokolwiek to oznacza - tzn twardnieje - więc mnie położyli i kazali luteinę brać dowcipnie :-D co mnie rozbawiło bo nie zrozumiałam co kobieta powiedziała i się spytała tzn :-D...
Jak narazie jestem przerażona - bo w sumie za ławto mi szło :-) ale jak to pani dr stwierdziła odpocznę...

Pozdrawiam

Do góry