Witam cieplutko,
Wczoraj nie odzywałam się, bo miałam gości i zabiegany dzień. Odebrałam wyniki badań, ale nie ma tam podanych norm glukozy.
Wyszło 77mg/dl na czczo i 90 mg/dl po podaniu glukozy. Nie są to chyba bardzo duże liczby, ale dziś po 18-tej bedę na wizycie, to myślę, że dowiem się wszystkiego. Hematokryt mi tylko spada i spada, ale też nie wiem co to oznacza dla mnie. Hormonki tarczycowe mam dobre i to mnie cieszy najbardziej.
anna_ajra - włosy przepiękne. Nigdy takich nie miałam i pewnie już nigdy nie będzie mi dane. Mam proste, szatynowate druty do ramion, więc jestem zachwycona Twoimi. A w ogóle to chciałabym być chyba blondynką z niebieskimi oczami.
dawna_cloe, patrysia, ania31, madziulka - no ja dziś się zważyłam i na plusie mam 12 kg. Na pewno lekarz sie nie ucieszy (mąż też się z tego faktu akurat nie cieszy), ale od ostatniej wizyty (5 tyg. temu utyłam 3kg- dużo?).
Patrysia - 1kg - to mi przybył od razu w pierwszym tygodniu ciąży- ale Ci zazdroszczę, że u Ciebi tak to się właśnie rozkłada.
Mam w zasadzie tak jak dawna_cloe - jak jestem głodna, to muszę zjeść, bo mi zaraz niedobrze i ssie mnie w żołądku. Jestem wrzodowcem. W ciąży nie można nic brać osłonowo, więc jem i jem i są efekty.
Ja w Warszawie, dla odmiany, tez sobie żadnych butów nie wybrałam, bo mi się nie spodobały jeszcze żadne. Widać te stare repy bardziej mi leżą i już:-). No i kurtkę też ciągle mam jeszcze jesienną. Oj muszę się wybrać na zakupy. Tylko coraz częściej pobolewa mnie brzuch i staram się nie łazić. Mój mąż będzie miał czas dopiero w weekend, to mnie może powozi po marketach. No chyba, że kupię wszystko w jednym.
ania31 - ja tak nie lubię lżeć, ale rozumiem, że tak trzeba dla Dzidzia, bo dla odmiany leżałam pierwsze 4 miesiące. Nie wiem jak będzie dalej, ale na pewno u Ciebie będzie wszystko dobrze. A i do terminu już nie tak daleko. Dzielna jesteś i jacy fajni Ci Twoi chłopcy!!!
Pozdrowionka dla Wszystkich naszych Mamuś
!!!