reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:rofl2:witam !!!!!
Troche za duzo pochodzilam ostatnio i musialam wiecej polezec bo brzuszek mnie pobolewa .Jednak nie moge za duzo chodzic a tak mi sie chce .Poza tym po 1 listopada i wizycie na cmetarzu to mi kregoslup nawala:no:Ale do lutego juz coraz blizej:-D
W poniedzialek czeka mnie 3d ,juz sie nie moge doczekac:-):-):happy:

Pozdrawiam serdecznie i milego weekendu

reklama
Witam!
wlasnie siedze sobie sasma w domciu bo mezus z tesciowa pojechali do ciotki a ja dzis nie mam ochoty na odwiedziny :dry: ale mam pare godzin dla siebie :-):cool2:
lileczka - zaraz dawaj znac jak tam po wizycie i po usg 3D a mnie to brzusio boli zaraz jak pochodze ale potem juz nie wiec dalej moge pozwolic sobie na spacerki :-D
Ania31 - to chyba rodzinne ze u nas zostaje sie mlodymi rodzicami bo ja mam skonczone 20 lat :happy2: a w jej wieku to chyba z mezem bedziemy musieli zaopatrzyc sie w autobus dla naszej rodzinki :sorry2::-D
agawa1 - nie zalamuj sie bedzie dobrze zobaczysz :tak:;-)
dawna_cloe - no mlodziutka bo szybko sie postarala :sorry2::tak: hehe ale Ty chyba kochaniutka nie myslisz przeciez ze jestes stara??

pozdrawiam mamcie :blink::happy::-D:-)

Patrysia nic z tych rzeczy czuje się jak młoda trzydziestka he he;-):-):-D
Ale trzeba pochwalić twją mamę że nie ma kompleksu babci moja teściowa , takowy miała choć troche starsza od twojej mamy była

dawna_cloe - no ja mysle ze tak sie czujesz - wkoncu nawet mozesz sie zawsze wymlodzic o wiele wiecej ;-):tak: moja mamuska cieszy sie ze zostanie mloda babcia juz sie nie umi doczekac wnuka :-)

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Ostatnio jestem w trakcie poszukiwań kurtki zimowej. W piątek chodziłam po sklepach, ale jak dotąd nie znalazłam nic fajnego.:-( Byliśmy dzisiaj z mężem na giełdzie, ale też nic nie było. Kurtki mojego M są dla mnie porostu za duże.

Jakoś czuję się dzisiaj połamana...:baffled: boli mnie krocze, tak jakbym robiła szpagaty, no i ogólnie pobolewa mnie krzyż i jakoś pośladki...:oo: hmm... Też tak macie???:confused::confused::confused:

patrysia - ale masz młodą mamę... super!
cloe
, Żabulina - :-D
aggy - rzeczywiście masz dziwną teściową. Kobieta ma chyba jakieś deficyty z dzieciństwa...:-p Czy chociaż daleko od siebie mieszkacie?:confused:
Myyszaaa - ostatnio też udzielił mnie się nastrój świąteczny... szybko minie... i święta tuż, tuż...:-D
agawa1 - współczuję...:hmm: można się zezłościć. Co teraz, zmiana diety?:confused:
Ania31 - i jak poszło pranie u mamusi?:rolleyes::confused:
lileczka - ostatnio coś wszystkie narzekamy na kręgosłup... chyba taka pora...? Daj koniecznie znać, jak 3D!:happy:

Pozdrawiam Was wszystkie!

dzięki dziewuchy za pocieszenie! Co teraz?? - oprócz zmiany diety - co nie sprawia mi problemu, 6 razy dziennie do końca ciąży kłucie sie i pobieranie krwi czyli licząc średnio 700 razy a do tego jazda 100 km w jedna strone tylko po to by głupia baba stwierdziła ok to chcę panią widzieć za 3-4 tygodnie. WRrrrrrrrrrrrrrrrr. Normalnie beczeć mi się chce. Mam naprawde załamkę. Wiem ze nie mogę się załamywać ale poprostu nie umiem inaczej.

reklama
agawa1 - nie możesz się tak od razu poddać! Patrzę na Twojego wspaniałego synka i jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze. Nie trać nadziei, wyniki mogą ulec poprawie i tak jak kropecka pisze, może po załóżmy tygodniu wszystko wróci do normy. Nie takie rzeczy przeżyjemy :wink: Ściskam Cię mocno!

Do góry