reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:rofl2:witam !!!!!
Troche za duzo pochodzilam ostatnio i musialam wiecej polezec bo brzuszek mnie pobolewa .Jednak nie moge za duzo chodzic a tak mi sie chce .Poza tym po 1 listopada i wizycie na cmetarzu to mi kregoslup nawala:no:Ale do lutego juz coraz blizej:-D
W poniedzialek czeka mnie 3d ,juz sie nie moge doczekac:-):-):happy:

Pozdrawiam serdecznie i milego weekendu

reklama
Witam!
wlasnie siedze sobie sasma w domciu bo mezus z tesciowa pojechali do ciotki a ja dzis nie mam ochoty na odwiedziny :dry: ale mam pare godzin dla siebie :-):cool2:
lileczka - zaraz dawaj znac jak tam po wizycie i po usg 3D a mnie to brzusio boli zaraz jak pochodze ale potem juz nie wiec dalej moge pozwolic sobie na spacerki :-D
Ania31 - to chyba rodzinne ze u nas zostaje sie mlodymi rodzicami bo ja mam skonczone 20 lat :happy2: a w jej wieku to chyba z mezem bedziemy musieli zaopatrzyc sie w autobus dla naszej rodzinki :sorry2::-D
agawa1 - nie zalamuj sie bedzie dobrze zobaczysz :tak:;-)
dawna_cloe - no mlodziutka bo szybko sie postarala :sorry2::tak: hehe ale Ty chyba kochaniutka nie myslisz przeciez ze jestes stara??

pozdrawiam mamcie :blink::happy::-D:-)

Patrysia nic z tych rzeczy czuje się jak młoda trzydziestka he he;-):-):-D
Ale trzeba pochwalić twją mamę że nie ma kompleksu babci moja teściowa , takowy miała choć troche starsza od twojej mamy była

dawna_cloe - no ja mysle ze tak sie czujesz - wkoncu nawet mozesz sie zawsze wymlodzic o wiele wiecej ;-):tak: moja mamuska cieszy sie ze zostanie mloda babcia juz sie nie umi doczekac wnuka :-)

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Ostatnio jestem w trakcie poszukiwań kurtki zimowej. W piątek chodziłam po sklepach, ale jak dotąd nie znalazłam nic fajnego.:-( Byliśmy dzisiaj z mężem na giełdzie, ale też nic nie było. Kurtki mojego M są dla mnie porostu za duże.

Jakoś czuję się dzisiaj połamana...:baffled: boli mnie krocze, tak jakbym robiła szpagaty, no i ogólnie pobolewa mnie krzyż i jakoś pośladki...:oo: hmm... Też tak macie???:confused::confused::confused:

patrysia - ale masz młodą mamę... super!
cloe
, Żabulina - :-D
aggy - rzeczywiście masz dziwną teściową. Kobieta ma chyba jakieś deficyty z dzieciństwa...:-p Czy chociaż daleko od siebie mieszkacie?:confused:
Myyszaaa - ostatnio też udzielił mnie się nastrój świąteczny... szybko minie... i święta tuż, tuż...:-D
agawa1 - współczuję...:hmm: można się zezłościć. Co teraz, zmiana diety?:confused:
Ania31 - i jak poszło pranie u mamusi?:rolleyes::confused:
lileczka - ostatnio coś wszystkie narzekamy na kręgosłup... chyba taka pora...? Daj koniecznie znać, jak 3D!:happy:

Pozdrawiam Was wszystkie!

dzięki dziewuchy za pocieszenie! Co teraz?? - oprócz zmiany diety - co nie sprawia mi problemu, 6 razy dziennie do końca ciąży kłucie sie i pobieranie krwi czyli licząc średnio 700 razy a do tego jazda 100 km w jedna strone tylko po to by głupia baba stwierdziła ok to chcę panią widzieć za 3-4 tygodnie. WRrrrrrrrrrrrrrrrr. Normalnie beczeć mi się chce. Mam naprawde załamkę. Wiem ze nie mogę się załamywać ale poprostu nie umiem inaczej.

reklama
agawa1 - nie możesz się tak od razu poddać! Patrzę na Twojego wspaniałego synka i jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze. Nie trać nadziei, wyniki mogą ulec poprawie i tak jak kropecka pisze, może po załóżmy tygodniu wszystko wróci do normy. Nie takie rzeczy przeżyjemy :wink: Ściskam Cię mocno!

Do góry