reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Kiniuisa i Cloe ja widze,ż ewy ten sam ternim tzn 6 tydzień macie obie,hehe.
Super kobietki lutóweckzi dbajcie o siebie i powodoznka...

reklama
na poczatku trudno jest rozroznic ktora z nas jest ktora ale z czasem juz na tyle sie poznamy ze dokladnie to bedziemy wiedzialy. wiem to po majowkach 2006, tam znam kazda dziewczyne, imie jej dziecka, czasem meza, jezdzimy na spotkania i jest naprawde super.

Witam się i ja.
Wyspane?;-)
Ja od 7 nie śpię,ale mam takiego lenia jak nie wiem co. :-D
Dzisiaj mogę sobie pozwolić na leżakowanie w łóżeczku,bo nie mam wody do 15.
Troszkę się wkurzyłam,ale skoro nie ma to nie ma.Zaczekam do tej 15 z porządkami.
Jak Wam się dziewczyny weekend zapowiada???:-)
Mi się zapowiada bardzo nudnawo,ale spróbuję coś wymyślić.
Na razie myślę co na obiad zrobić...:dry:

Witam ja wstałam o 6 dziś rano. Musiałam jechać na działkę bo mi domek tyczyli.Za 2 tygodnie ruszamy z budową. A dzień dzisiejszy zapowiada się niezwykle rozrywkowo. Tak się akurat składa że i mąż i ja mamy dziś imprezy integracyjne z pracy. Oddalone od siebie 50 m. Nie wiem co mam wybrać. U mężą będzie grał Bajm

Cześć dziewczyny! :happy2:
Ale szalone tempo narzuciłyście ... :szok: Wystarczy jeden dzień, a tu cztery nowe strony!
Uff ... :cool2:

dawna cloe - :-D
kropecka - co masz na myśli "dopiero teraz zaczęłam odczuwać że żyję" (str.16)?:confused:
kiniusia - ja chodziłam początkowo częściej za potrzebą, ale teraz wszystko się unormowało:dull:. Co do weekendu, to spędzę go z mężem. W końcu wiecej czasu by pobyć razem.:rofl::-D:rofl:
kasia_k-ce - życzę udanego wypoczynku!:wink:
Najka - :-) ale fajnie! Możemy podać sobie rękę. Bardzo się cieszę!:yes:
Ika_s - bardzo dobrze, że tak leniu****esz i dużo śpisz :happy:. Z pewnością pozytywnie wpłynie to na Twoją ciąże:tak:. Też staram się jak najwięcej leżeć, spać.
Magdaa - GRATULUJĘ i witam wśród lutówek 2008!
mysia23 - :-D
Myyszaaa - trzymam kciuki! Ja też mam wizytę 26.06. :wink:
agawa1 - też mam nadzieję, że ustalimy nowy rekord! :cool: Co do imprezy, to życzę wam pozytywnych wrażeń (razem lub osobno)!:-)

Pozdrawiam Was serdecznie
Buziaczki

P.S. Dziewczyny, które chcą się wpisać na "listę mam lutowych" nich przyślą do mnie PW (prywatną wiadomość).

Dziewczyny dzieki za podtrzymanie na duchu....

Jak tylko będę po to dam znać :-p

A ja dziś pracy ;-)

Choć fasolce nic a nic się to nie podoba chyba właśnie zaczeła mamie pokazywać że poranne mdłości to jest to i że mnie nauczy odpoczywać:-D

anan_ajra, miałam na myśli że przez pierwsze miesiące z małym dzieckiem było mi baardzo ciężko, dziecko wymagało praktycznie non stop uwagi, nie miałam nawet chwili czasu dla siebie. dopiero teraz zrobił się bardziej samodzielny, zaczął chodzić i przemierza sobie pokój wzdłuż i wszerz :) każde dziecko jest inne, są dzieci spokojniejsze, ale tym razem już nie podchodzę do tego wszystkiego z czystym entuzjazmem bo wiem że może to wszystko się powtórzyć. Oczywiście nie żałuję że mam dziecko, kocham go nad życie, jego uśmiech wynagradza mi wszystko. ale łatwo nie jest

Cześć lutóweczki!
U mnie jeszcze nic się nie wyjaśniło, bo lekarz stwierdził, że to prawdopodobnie 4 tydzień, owulacja była sporo opóźniona i na usg jeszcze zobaczyc nie można. Choć wszystko wskazuje na ciążę. Następne podejście w poniedziałek, na lepszym usg. Trochę sie boję, ale mam nadzieję! Więc jeśli dobrze pójdzie to się załapię na końcówkę lutego.
Anna aira przede mną jeszcze w poniedziałek długa rada i trochę porządków w sali, ale potem to już prawdziwe wakacje!:-)
Ika_s mój kiciuch też mi nastrój potrafi bardzo poprawić i też jest takim pieszczochem!:-)
Myszaaa trzymam kciuki!
Pozdrowienia dla Wszystkich lutóweczek!

Cześć dziewczyny! :happy2:
Co za burza za oknem ... ale leje ... :oo:
Dziewczyny - czy wasi przełożeni już wiedzą o Waszej ciąży? :confused:Kiedy zamierzacie ich poinformować? :eek: Ja jeszcze poczekam na zielone światełko od lekarza. :happy: Za pierwszym razem za szybko się pochwaliłam ("na szczęście" tylko najbliższej rodzinie).

kropecka - już wszystko jasne :-D Mam nadzieję, że i ja sobie tak dzielnie poradzę :wink:
Najka - na pewno będzie dobrze.:yes: "Widzimy" się zatem najpóźniej w poniedziałek na forum z nowymi informacjami! :-) Nawiązując do Rady, to ja już jestem po. Przeżyłam ... :cool: Pozostało mi jedynie posprzątanie szafki i burka (tak jak Tobie), ale to już męża w to zaangażuję by mi pomógł nosić :-p Też miałam kotka ...

Pozdrawiam Was wszystkie!

P.S. Dziewczyny, które chcą się wpisać na "listę mam lutowych" nich przyślą do mnie PW (prywatną wiadomość).

reklama
Witam wszystkie nowo przybyłe mamusie lutowe. Może dobijemy albo i przegonimy ilością rekordzistki - marcówki 2006 ;-):tak::laugh2::rofl2:
No to fakt,aż byłam zajrzeć ile ich tam jest,normlanie naliczyłąm 83,ale nie wiem czy się nie pomyliłam,bo tak dużo ich tam,ze szok.. Ciekawe ile lutóweczek się ujawni...

Do góry