reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam dziewczyny:-)
Aggy co do obolałych kości to ja też tak mam Szczegolniegdy poszaleje ze spacerem. Wystarczy kilka dni odpoczynku( czyli leżenie do góry brzucem) mmija.Z tego co wiem dużo dziewczyn w ciąży ma takie objawy. Z lekarzem o ty nie rozmawiałam ale jeśli sciąga ci to sen z powiek ie to do lekarza marsz:tak:;-) Uważam że ciąza to taki stan że z byle niepokojącą pierdołą należy odiedzac gina Lepiej dmuchac na zimne niż żeby mało sie źle skończyć:tak:
A co do twojego wyżywania się na forum to wyżywaj się ile wlezie. Osobiście wole jak jest coś do poczytanai niż jak sa pustki;-)A mój M w odróżnieniu o d twojego mówi że mnie kocha robi mi masaz sam od siebie... i siedzi przed kompem boży dzień bo uważa że skoro cały dzień pracuje to w wolne musi odreagować.Ja juz się śmieję że jeśli kiedyś się będziemy rozwodzić to jako powód podamy"komputer"
Ania 31 ja dziś zamierzam zrobić twoja zapiekanke z szpinakiem tylko pogoda musi na tyle się poprawic by wyjść do sklepu. (na razie za oknem porażka:baffled:)
Kropecka
i słusznie:tak: Nam też się należy troche czasu dla siebie bez maleństw a Wiktorowi nic nie będzie jeśli mamusia na godzinkę zniknie z pola widzenia:tak:

reklama
anna_ajra - chyba Cie wyprzedzilam :-p ale no nie powiem juz coraz blizej niz dalej :tak: wazne ze suknia juz jest w domku wyczyszczona :-D:cool2: a reszta pojdzie chyba jak skladka - moja mama to sie bardziej stresuje ode mnie hahha :-D:blink:

Myyszaaa, jesteś niesamowita!!

patrysia, ale masz ogromne dziecko ;)

anna_ajra, faceci rzeczywiście sa prości i jak słyszę tekst, że sa lepsi, bo Bóg stworzył najpierw mężczyznę, to nasuwa mi się odpowiedź, że Bóg też zaczynał od... zera:)

dawna cloe, dzięki za te słowa:) A co do rozwodu.... no cóż, uważam, że ciąża, miesiączka i owulacja to czynniki, które powinny działać w każdym sądzie na korzyśc kobiety, a komputer to czynnik uboczny:)

Całuski

Witajcie dziewczyny. A le tu ruch dzisisaj:-):-):-)

Kiniusia - trzymaj sie cieplo i daj znac po testowanku.

ania 31 ja tez jutro wizyta juz sie nie moge doczekac.:tak:

anna ajra- przymierzam sie do zrobienia 3d.
Wiecie moze czy na 3d plec na 100 % zostaje potwierdzona czy moze sie zdarzyc ze nie bedzie widoczna????

Pozdrawiam w tym deszczowym dniu

no to ja juz pojadlam i zaraz zmykam do mamy zobaczyc jak robia jej paznokcie :-) tylko czekam na rodzenstwo az ze szkoly przyjdzie :wściekła/y: juz by mogli byc bo nie ma kto z psem isc :dry: a mnie to sie nie chce :-)
aggy - no taki byl przed tygodniem - moze gramy juz mu przybyly :blink:
a facet to ma ogolnie taka dziwna nature ale mimo to i tak ich kochamy :-D

lileczka, usg 3d nie ma zadnej wartosci diagnostycznej, to po prostu fajna pamiątka. Ale może być widać, o ile dzidzia się nie obróci. Tak mi powiedział mój gin

patrysia, kochamy facetów, bo do tego to oni się nadają. Jak szczeniaczki:))

No no dziewczyny ale macie tempo
dawna cloe mm szpinak dobre moze na sobote zrobie M w pracy to z dziecmi przekąsze sobie. Z pogodą to masz racje ja wykorzystuje moich chłopców jak jada ze szkoły robią mi zakupy także jak jest taka pogoda jak dzis took bo z kuba nie musze sie ciągnąć do sklepu
lileczka ja też jutro z rana mam wizytę robiłam cukier i jestem ciekawa jak mi wyszły wyniki bo na czczo miałam niedocukrzenie a teraz moze sie unormowało chyba ze bede piła jeszcze 75 i wyniki beda do powtórki
anna_ajra jak juz pisałam mam morfologie do odebrania i cukier spadło mi żelazo i brałam dodatkowe witaminy i cukier robiłam a wizytę mam na 9.45 wiec jak bede po dam od siostry znać co i jak bo jade do rodziców jeszcze zobaczyc co z moim tatą.
patrysia zawsze coś tam wykombinuje jeśli nie na obiadek to podwieczorek a pomysły czerpie albo z netu albo od znajomych zawsze cos znajde na co przyjdzie mi ochota ostatnio chodzi za mna sernik z brzoskwiniami i na sobote właśnie bede robiła mmm juz sie nie moge doczekać
A jesli lubicie ryz to na Niebo w gębie mogę dodać przepis na rizzotto gdyby któraś chciała moje dzieci też to uwielbiaja szybko tanio i dobre

reklama
Myyszaaa dodałam:-) smacznego mam nadzieje ze bedzie smakowało
Moje tez korzystaja a ja chyba ide robic placki ziemniaczane cos mi sie ich zachciało :-)

Do góry