reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Aha zapomnialam :sorry2:
Mialam Wam wkleic zdjecia z mojego panienskiego - tak na marginesie jestem w czerwono-czarnej bluzeczce i na jednym w zielonej :-) i mam czarne wlosy ;-)

pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny!:laugh2:
Ale moja dzidzia się rozbrykała.:-D

lileczka - chyba żaden lekarz nie powie płci na 100%... choć na USG genetycznym
może na 99% :-)
patrysia - jakiego macie pieska?:confused: Fajny już masz brzusio!:rolleyes:
Ania31 - :wink:
kropecka - widziałam reklamę tego filmu/baśni. Niezła odsada... też bym sobie poszła.:yes: Mam nadzieję, że Cię Twój lekarz choć trochę uspokoij. Emocje często biorą górę - tak to już jest w ciąży.:happy2: No i ładny domek... fiu fiu... niczego sobie.:cool:
Mysza - najważniejsze że zdrowe:-D!
Dzidzia chce wam po prostu zrobić niespodziankę!:yes:

Buziaki

Witajcie!
Też pewnie nie dam rady nadrobić. Tym bardziej, że mam głównie leżeć, a laptopika nie mamy niestety. Dziś tak mi gin zalecił, chodzenie tylko co konieczne, czyli głównie łazienka. Biorę też 3x2nospy i 3x1magnez. I za tydzień kontrola w szpitalu na usg. Możliwe, że będę miała założony szew albo jakiś pesser, ale decyzja o tym za tydzień.
Myszaaa moja dzidzia też nie pokazała płci, jeszcze sie musimy w cierpliwość uzbroić:)
Patrysia fajne zdjęcia, ładnie wyglądasz:)
Gosia78:biggrin2:i inne lutóweczki z dzidziusiami pozdrawiam!

Najka - dziekuje :-) ale widze ze chyba nie za dobrze u Ciebie :confused: dziewczyno kuruj sie i lez mimo tego ze bedziesz miala spore zaleglosci ale wazne zdrowko Twoje i malenstwa!! Powodzenia :tak::happy2:

Witam panie
Najeczko oszczędzaj się, leż ile wlezie i nie daj się.
myszkoja mam wizytę w poniedziałek. Co do płci między innymi dlatego ide by obaczyć płeć. Wiem że skakanie z nogi na nogę albo obracanie się pomaga obrócic sie równiesz dzidzi więc będę uparta. Zobaczymy kto wygra:-). Ja wiedziałam że Misiek to MIsiek w 32 tygodniu dopiero. I tylko dlatego że MIsiek wstydził się mojego gina. Jak robił usg ktoś inny to odrazu zobaczył dydolek między nogami - ja zresztą też oczywiście Miśka(nie myślec brzydko!!!!)
kropeckadomek śliczny - troszkę podobny do mojego. w razie jakichkolwiek pytań związanych z budową mozna się nie krępować i pytać - uznaję sie już za znawcę tematu(wbrew pozorom to ja siedzę w temacie a nie mój M - taki jakiś umysł mam do niego to jakoś nie dociera :-))
ania ajrao jakim płynie do ust myslałaś na zgagę ZBEREŹNICO???;-)P.S. renie nie ma papierka!!!! ma taką folijkę srebrną :-)

Dziś mi bije okrutnie!!!!Chyba coś mi się chce!!!
Idę wziąć kąpiel, poczekam na meża i lulu. Może dziś się wyśpię.

Najka kobietko to sie należysz . Ale najważniesze żeby z dzidzia było wszystko ok. Laptop tera to by sie przydał:tak:
Patrysia fajne zdjęcia Ty to masz zdrowie:tak: Ja z moim brzucholem bym tak nie szalała albo padła w połowie;-) To chyba ty zachwycałaś sie moim obiadowym daniem:confused: No nie wiem czy było sie czymś zachwycać. Określam je jako" zjadliwe" czyli zjeść sie dało złego posmaku w ustach nie zostawiło ale żeby to takie"niebo w gębie" to niekoniecznie:dry:
Myszaa moje też się nie chce pokazać. Skubane chce byc niespodzianka do końca ale może dobrze?

Witam wszystkie Mamuśki,

miałam dzisiaj już drugi raz sen o mojej dzidzi. czyWam też się śnią? Mnie już drugi raz z rzędu przyśniło się, że to będzie dziewczynka:) Nie wiem, czy mam to traktować jak proroctwo, czy sny tłumaczy się na odwrót? Mam nadzieję, że w poniedziałek zyskam potwierdzenie

Buziaki na cały dzionek

reklama
Witajcie!
Ja na króciutko. Dzięki za wsparcie:) Jestem dobrej myśli, pod dobrą opieką, więc jakoś będzie.
Agawa to życzę, żeby ten dzidziuś był mniej wstydliwy:)
Aggy mi się raz śniła dziewczynka, raz chłopczyk:))
Patrysia Cloe Kropecka i inne lutóweczki miłego dnia!

Do góry