reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

anna_ajra, to nie ja się objadam!! daje słowo!! To dzidzia tak je jak opętana!! Poza tym to Myyszaa zaczęła:-)
Gosia78, witaj, miło Cię poznać. :-) Z tym dorastaniem to nie jest tak, bo wciąż jest we mnie dziecko - dosłownie i w przenośni:-)

reklama
Witam!
Gosia78 - no masz troche zaleglosci :-D
anna_ajra - zdjecie paznokietek dam dopiero jak braciszek przyjedzie na przepustke z wojska bo ja tam nie umiem tego nie pamietam ktore to bylo wejscie :dry: a zdjecie sukni tez bedzie napewno :laugh2:
aggy , myyszaaa - zrobilyscie mi smaka na pierozki a ja mam zupke ogorkowa :-( i teraz musze cos zjesc, ale nalesnika tez bym zjadla ;-)
pozdrawiam

aggy - nie mow dwa razy bo mamy do siebie blisko i przyjade ... :-D:-):laugh2::happy:
ale teraz idziemy razme jesc wiec bede juz najedzona... mniam hamburgery i ogorkowa :laugh2::cool2:

Witam , caly dzien nie bylam na bb a tu tyle napisalyscie:-)Fajnie bylo poczytac.

dawna cloe wlasnie nie umialam sobie przypomniec tej strony w internecie o klasach i mi przypomnialas :-). Dziekuje
aggy - dzielna z ciebie kobieta.:tak:

anna ajra - moj syn czeka na brata ale juz mu mowilam ze to prawdopodobnie siostra, wiec tez łaskawie sie z tym pogodzil.:laugh2:

J a juz mierzylam kurteczke zimowa, bylam pewna ze spokojnie w niej pochodze do konca a okazuje sie ze brzuszek to jeszcze sie miesci ale w biuscie to juz ciasno:no:

Pozdrawiam :cool::cool::cool:

witam wieczorkiem:-)
Aggy ty to nadajesz teraz tempam Niedługo ciężko będzie nadrobić to co naklikacie przez dzień:tak:
Anna ajra wysłałam ci wiadomość w naszej klasie;-) Co do listy to rzeczywiście nas dużo ale wiele dziewczyn nie odzywa sie .Ciekawe co u Sany.
Sana jeśli nas podczytujesz to daj znać żę wszystko w porządku:tak:
Myszaa w "naszej klasie"jesteś poszukiwana ale nie martw sie dopadnę cie kobietko;-):tak::-D
Uciekam do łóżka tylko mejcie litość i nie klikajcie nastu stron bo przy Julci nadrobić to wszystko graniczy z cudem;-)

Cześć Wam!!
No faktycznie chba przesadziłam z tym gadaniem wczoraj bo niektóre tu się tak rozkręciły że nadążyć z czytaniem nie mogę :-) :-D:-) Dla tych które nie znaja mojego "dowcipu" to bardzo dobrze - przynajmniej jest co czytać. :-)
Baby nie gadać o pysznośćiach bo pomału jeść nie mogę - mam potworną zgagę - znów mi się zaczęło choć przy Miśku to od poczatku miałam. Problem w tym ze jak widze Reni to mi jest niedobrze, nie mówiąc już o wzięciu do ust - tylko bez skojarzeń :-);-).
ania ajra - zawsze mówiłam że z Ciebie ludzie będą. :-):tak:
Aggy - współczuję i podzwiam - dzielna babka z Ciebie.
Jejku znów mnie głeb boli. Musze o tym doktorkowi powiedzieć.
Uciekam, całuje i ściskam.

Cześć dziewczynki ,to ja-dawna lutóweczka'08.Wpadłam się przywitać i Was wszystkie gorąco pozdrowić.
Pogłaskajcie brzucholki ode mnie.
Już nie mogę się doczekać jak mi w końcu przyjdzie głaskać powiększający się brzuszek.
Buziaki!!!:-):-):-)

reklama
Witam,

Rzeczywiście rozpisałyście się troszkę, ale to dobrze, bo miałam co czytać, choć weny do pisania nie złapałam wczoraj.

aggy- ja też mam wrażenie, że to moja Dzidzia tak wcina, bo przecież nie ja? No i dlaczego skoro ja przytyłam już 10 kg Mała z tego nawet jeszcze 0,5 nie ma?;-)
patrysia - no to już coraz bliżej Twój Dzień- czekam też już na foty z niecierpliwością.

lileczka- co do kurtki zimowej mam ten sam problem. Mieszczę się, ale jest mi ciasno w biuście, no i w brzuszek w zasadzie też. Nie da się w niej chodzić. Pewnie, tak jak któraś z Was pisała, kupię coś bylejakiego na te 2 miesiące w jakimś markecie.

agawa1- mnie też często boli głowa i lekarz kazał mi iść do neurologa, ale jeszcze się tam nie wybrałam. Jak znajdziesz na to skuteczny sposób, to koniecznie mi o tym powiedz.

anna_ajra- zazdroszczę Ci tych jazd, ale cóż, nasz samochód w sumie stoi i czeka- tylko ze mnie kierowca żałosny. Jeździj i nabieraj wprawy, bo potem coraz gorzej i trudniej to pzychodzi.

Pozdrawiam wszystkie nowe Mamusie i oczywiście te, które już poznałam.

Do góry