reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

aggy nie mam 3 dzieci bliźnieta maja 10 lat i najmłodsze dziecko syn to Kubus jest ze mna w domku ma 3 lata a co nosze w brzuszku to niespodzianka:-Djak bedzie dziewczynka to bedzie Anielka jak chlopiec to nie wiem cos wymysle ale mam nadzieje ze bedzie dziewusia bedzie mi raźniej miedzy moimi chlopakami:-D
Myyszaaa, dawna cloe, kropecka :-)pozdrawiam
Szukam piosenek Kubusia Puchatka dla mojego Kubusia bo ostatnio ma bzika na punkcie tej bajki i wertuje neta w poszukiwaniu:-D

reklama
Cześć dziewczyny!:happy2:
Od dwóch dni nie jem słodyczy...:baffled: Nie chcę się roztyć. Też tak macie?:confused:

patrysia - :wink:
mika12 - na pewno będziesz do nas pasować!:-D Pisz jak się czujesz i co u Ciebie/Was słychać. Na liście lutowych mam 2008 możesz sprawdzić, skąd są niektóre dziewczyny.
agawa1 - dobre to z tymi tatusiami w ciąży...:happy: jak na razie ich nie widać, ani słychać!:-D Ja mojego męża staram się przygotować, ażeby Was dziewczyny poinformował, gdy już urodzę.:rolleyes:
mmm... wiosna ... Agnieszko, jak to ładnie ujęłaś!
lileczka - co Twój Kubuś bardziej by wolał, siostrę czy brata?:confused:
cloe - bardzo się cieszę, że zalogowałaś się na nasza-klasa.pl ! Super sprawa!:yes: Ja z Myszą też tam jesteśmy. Na pewno będziesz zaskoczona ile znajdziesz tam znajomych!:cool:
Ania31 - ja też się zastanawiam nad kurtką na zimę. Będę musiała wybrać się do miasta lub w weekend na giełdę.:happy:
aggy - dobry pomysł z kurtką męża! Przecież!:-)
Podziwiam Cię za siłę jaką w sobie masz!:tak:
Myyszaaa, która nie widzi pogody za oknem, bo w pracy siedzi - :wink:
kropecka - no to rzeczywiście późno Twój mąż wraca z pracy. Zrób to, na co zawsze miałaś ochotę!

Pozdrawiam Was serdecznie

anna ajra,, wlasnie caly problem polega na tym ze siedzac w domu z wiktorem tak naprawde nie moge nic zrobic z tego na co mialam ochote :/ zwolnienie biore do konca tygodnia, potem wracam do pracy bo w domu oszaleje.

Kropecka - A Wiktor nie miał być u twojej mamy?
kurcze - to kiedy ty odpoczniesz:-) nie ma szans by mały posiedział gdzieś na parę godzin? żebyś nam tu nie oszalała:-)
Ania_ajra - tak czasem bywa - że pogoda śliczna a ja w monitor się lampię :-(

Tylko spójcie... dacie wiarę ile nas już jest?!:-D

LUTÓWKI 2008*
1. Gosia 78
2. anna_ajra
3. adzamx3
4. erzis
5. Szczęśliwa przyszła Mama
6. sylka_k
7. patrysia
8. grazi
9. Ania31
10. lowiczanka78
11. dawna cloe
12. maritka
13. sana
14. Ciawore
15. kropecka
16. madzik936
17. Aniausa
18. ewawisnia
19. Najka
20. bpcianek22
21. jola-kropek
22. Annie24
23. lileczka
24. Ika_s
25. kasia_k-ce
26. ladna.ex.panna
27. Iwona 29
28. przyszlirodzice
29. agawa1
30. apina
31. Myyszaaa
32. midey
33. aggy
34. mika12
35. Hania_24

* lista według terminu porodu

:-)
anna_ajra - sporo - fajnie bedzie o czym rozmawiac w wolnym czasie :-D a co do slodyczy to ja nie jadlam od samego poczatku ciazy bo mialam do nich wstret :dry: ale gdy lekarz kazal mi jesc z powodu mojej hipoglikemi to znow jem... i bede gruuuuuuuuuba :dry::oo2::szok:
kropecka - daj Wiktorka komus na 2 godzinki i sama wyruszaj sie relaksowac ;-) albo zatrudnij sobie Wiktorka jako masazyste i niech robi ci jakies maseczki - moja mlodsza siostra mi tak robilam - milam niezly polew bo bylysmy obydwie tak uciaprane ze szok :-) a przy opkazji i Ty skorzystasz na odnowie :laugh2:;-):-p
dawna_cloe - no to Cie rozpieszcza :cool2:
Myyszaaa - wlasnie a kazda pewnie chcialaby pracowac a tak to musi siedziec w domu :dry: juz jestem powoli przygotowana :blink: a mezus swoje rozliczenie prac dostanie w swoim czasie jak mu dopisze co ma jeszcze robic :cool2: hahah
aggy - ja to jak sie nudzilam chodzilam na spacery i to dlugie zeby zbic czas :laugh2:bo tez nie lubie nic nie robic :dry: kominka mi szkoda ale nie narzekam jest nowe centrum - moze nawet sie spotkamy i bedziemy chodzily na zakupy dla dzieci skoro bywasz czesto w Rybniku :-D fajnie by sie bylo spotkac :blink: jak co pisz na gg :laugh2:

no to sie rozpisalam :laugh2: ide sie zbierac bo za chwile ide robic juz paznokietki i potem bo suknie do odbioru bo jest w pralni no i na sale :dry: jeszcze spowiedz ale kiedy to nie wiem :confused:

pozdrawiam mamusie i ich brzusie :happy:

Patrysia - ja już w sumie chyba bym nie chciała pracować - teraz marzy mi się chwila odpoczynku:-) bo potem etat mamy i już sobie człowiek nie odpocznie :-)
Pozdrawiam Mysza :-)

Patrysia, bardzo chętnie się spotkam, dodałam Cię do listy na gg i jak będę jechać do Rybnika to dam znać:)

Myyszaaa, no to idź na chorobowe:) Chyba, że jesteś pracoholiczką:)) Bo ja jestem, ale to ponoć nie jest powód do dumy;)

Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny i dziękuję za tyle ciepłych słów:)

Love dla Was wszystkich

aggy - teoretycznie nie :-) ale jak inaczej można wytłumaczyć fakt że ostatnim razem podziękowałam za L4 - ale już mała vel mały daje się w znaki - ale znalazłam zastosowanie męża PS2 - nadrobię sobie gry które Mi kupił :-D

reklama
No to jest nas sporo:-Di fajnie bedzie o czym i z kim klikać:-)
Ja dzis uciekam ide chyba na dworek bo ciepełko:-)obiadek zjedzony ciagnie mnie do dalszego konsumowania czegokolwiek a tak wyjde na dworek to troszke zapomne o jedzonku;-)a potem herbatka jakaś owocowa i ciasto mmmm:-Dostatnio to wszystko u mnie kreci sie wokół jedzenia niestety:-Da potem sie dziwie ze nie mam sie w co ubrać:-D;-)apetycik dopisuje :laugh2:
Pozdrawiam i do jutra chyba papapa miłego popoludnia

Do góry