reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę... Dziękuję za życzenia! :-)
Nakładkę wybraliśmy tą z Disney'a. Mnie przekonał zapach, o którym pisała Syneczki2, a męża wygląd i cena :-D

Jutro raczej się nie odezwę (roczek chrześniaka), więc spokojnej niedzieli życzę!;-)
Buziaczki

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwile mam do Was pytanie :-)

powiedzcie mi gdzie sa najtansze drzwi wewnętrzne (lazienka, pokoj) :oo::confused:
z gory dziekuje za odpowiedzi :laugh2:

no to ja mykam bo jade do leroy merlin, praktikera, itd
a potem do Panstwa G. zapytac sie kiedy sie wyprowadza (juz oficjalnie) bo wujek od mojego bedzie nam robil kafelki i chce wiedziec kiedy mze zaczac bo teraz nie ma roboty....
no a nam zalezy na czasie :tak:

no to sie rozpisalam... :cool2:

helol;]
Patrysia- i jak panstwo G?
Ania- my mlodej wczoraj kupilismy nakladke z disneya:) miala byc pachnaca a nie pachnie wogole pewnie sie wypachnila od lezenia w sklepie;p;p;p mloda juz zrobila sisiu wczoraj:) i przed wczoraj nas zaskoczyla bo pobiegla do kompania i w lazience stoi jej nocnik i mowi mama sisi poszla do nocniczka i zrobila :tak:
a tak cwaniara to wola ze chce ee idzie do kibelka posiedzi pourywa sobie papieru, powrzuca do kibelka i stwierdza ze juz nie chce.

wogole od 2 dni chodzi i cigle jest nie chce nie chce am am nie chce sisi nie chce aaa :wściekła/y: no coz podlapala nowe slowo;p

a i znalazla sobie nowa kolezanke uwaga ( w lustrze) chodzi i gada do lustra zeby tego bylo mala to daje do lustra ciastka i picie i mowie dzidzia chcesz a jakw ychodzi z pokoju to mowi dzidzia papa :tak:

Ostatnia edycja:
witam
cos z wczoraj... :laugh2:
bylismy w praktikerze, obi i leroy...
kupilismy lampy karnisze umywalke z bateria do lazienki (bo jeszcze sie zmiesci :laugh2:) i zlew dwukomorowy do kuchni... no i chyba to wszystko a reszta to jakies pierdolki :confused2:
bylismy u wujka i powiedzial ze zrobi nam w prezencie kafelki gdzie tlyko bedziemy chcieli (za darmo :laugh2::laugh2::laugh2:) ale sie ciesze... tylko ammy dac mu wczesniej znac...
no a Panstwo G. powiedzieli ze 25 koncza im budowe wiec powinni do tego czasu sie wyprowadzic a jak nie to do konca miesiaca ale jakby mialo sie jeszcze w listopadzie przedluzyc :sorry2: to beda spali w campingu - nie wiem czemu juz tego nie robia :confused2: ale dobra:sorry2:
no do tego trza zaplacic jeszcze ubezpieczenie za samochod ( w tym miesiacu - jak mus to mus :confused2::confused2:)

no ja juz po sprzataniu, troche sie narobilam ...
maly poszedl spac a ja za niedlugo szykuje sie za obiadek :-D

Hej dziewczyny!
My już od piątku u moich rodziców:tak:. Wesele fajne, dużo więcej ludzi niż na poprzednim ale zabawa i tak udana. Jaś dzielnie przeżył nockę bez mamy wtulony w dziadzia. Z kolejnego wesela raczej zrezygnujemy, pójdziemy tylko na ślub. Dość na razie tego imprezowania:-D

Anna ajra - spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe - dużo zdrówka i spełnienia marzeń:tak::-).
Margaritta- dziewczynki super:tak:! A o nasze mieszkanko ma dbać moja koleżanka:tak:.
Zytka, Anna ajra - dzięki za życzenia udanej zabawy podczas wesel:tak:
Patrysia - widziałam nową fryzurkę, super!

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny cieplutko!

przyszlirodzice
my taka umowe mamy spisana u notariusza ze do 15 pazdziernika maja prawo tam mieszkac a potem pelna wlasnosc mieszkania przechodzi na nas :tak:

gosia
zazdroszcze Wam takiego balowania no ale nie dziwie sie ze amcie juz dosc tyle imoprezowaliscie ze czas na odpoczynek
dziekuje za komplement :laugh2:

reklama
U mnie niewesolo. Dzis rano dowiedzialam sie ze tesc zmarl:-:)-(Nie spodziewalam sie tego w zyciu:no::no:Jeszcze maz byl u niego w sobote i wszystko w porzadku niby bylo, choc skarzyl sie na bole w klatce piersiowej:no:No i maz zdazyl wczoraj wyjechac do Niemiec a jutro wraca na pogrzeb ojca. Najgorsze ze ja chyba na pogrzeb nie pojade bo co z Miloszkiem:-:)-:)-(Mati tez akurat chory:no:Wszystko sie wali, smutno mi:-:)-(

Do góry