anna_ajra, Ika_s - Tak, to nasze pierwsze Maleństwo i pierwsza ciąża. Wcześniej mnie lekarka uprzedzała, że będę mieć problemy z zajściem w ciążę. Udało się bez problemów, choć trochę niespodziewanie, bo około 35. dnia cyklu! Konsultowałam to z moją nową gin (w ciąży zmieniłam lekarza z prywatnego na państwowego - i jestem bardzo zadowolona!) i ona twierdzi że faktycznie mogłam mieć problemy, a skoro nie miałam, to może być nienajlepiej z utrzymaniem. Stąd ten duphaston. Lekarka wie też, że ciągle pracuję, a pracę mam trochę stresującą. Dostałam do pomocy asystentkę w pracy i dzięki temu wcześniej wychodzę do domu ale odpowiedzialność pozostaje na mnie. Póki co nie mam przykazu siedzenia w domu. Został mi jeszcze ostatni, 5. rok studiów do zaliczenia no i ta praca prawie pełnoetatowa.... dodatkowo nie przysługuje mi nic bo pracuję na umowę o dzieło a gdybym chciała teraz zmienić, to ciężarnej nikt nie zatrudni... Czuję się (teraz) niby dobrze, popołudnia odpoczywam no i dlatego mam dylemat czy dążyć do tego żeby wszelkie zajęcia zostawić. Pod koniec miesiąca pogadam na wizycie kontrolnej z gin co robić ze studiami...
I byłam dziś zapisać się na egzamin na prawo jazdy, teoretyczny najpierw. Termin mam na 10. października W poniedziałek idę z podaniem o przełożenie terminu na wcześniejszy ze względu na Maleństwo. Któraś z Was tak próbowała??
Dawna Clo - Mnie też radzili połówkowe USG pomiędzy 20 a 22 tc, a że bonusowo poszliśmy w 16 tc, to definitywnie kolejne mamy w 22tc.
Do tych,co mają za krótkie spodnie - Nie wiem jakie z Was modelki, ale ja mam 171 cm + (jeszcze) ok 5-8 cm obcas i kupiłam 4 dni temu super spodenki ciążowe - eleganckie do pracy ale też niebiańsko wygodne (nie zdejmuję do leżenia) i długie! U mnie to bardzo ważne, bo mam wielkie stopy i muszę maksymalnie zakrywać buciki. Nawet odszukałam producenta: TOP ONE - Dziewiarstwo Maszynowe i Krawiectwo Lekkie, odzie� ci��owa, ubrania, konfekcja damska
I nie, nie mam % od sprzedaży A w zał. obrazek (z komórki), żeby nie było że jestem gołosłowna!
I byłam dziś zapisać się na egzamin na prawo jazdy, teoretyczny najpierw. Termin mam na 10. października W poniedziałek idę z podaniem o przełożenie terminu na wcześniejszy ze względu na Maleństwo. Któraś z Was tak próbowała??
Dawna Clo - Mnie też radzili połówkowe USG pomiędzy 20 a 22 tc, a że bonusowo poszliśmy w 16 tc, to definitywnie kolejne mamy w 22tc.
Do tych,co mają za krótkie spodnie - Nie wiem jakie z Was modelki, ale ja mam 171 cm + (jeszcze) ok 5-8 cm obcas i kupiłam 4 dni temu super spodenki ciążowe - eleganckie do pracy ale też niebiańsko wygodne (nie zdejmuję do leżenia) i długie! U mnie to bardzo ważne, bo mam wielkie stopy i muszę maksymalnie zakrywać buciki. Nawet odszukałam producenta: TOP ONE - Dziewiarstwo Maszynowe i Krawiectwo Lekkie, odzie� ci��owa, ubrania, konfekcja damska
I nie, nie mam % od sprzedaży A w zał. obrazek (z komórki), żeby nie było że jestem gołosłowna!