reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Gosiu dziekuje brzuszek poglaskany a niedlugo juz na zywo bede mogla poglaskac, niewiele juz zostalo:szok:
Aniu PR choc z jednego sie ciesze ze dziurka sie zmniejsza super moze nie bedzie brak nic z tym robic byloby super:-DAle na ten szpital slow nie mam, przeciez powinni wezwac pediatre na konsultacje!!!:angry::angry:A jakby dziecko np. zaczelo sie dusic to co nic by nie zrobili bo to kardiologia????????!!!!!!!!!No szok normalnie:angry:Dobrze zrobilas ze poszlas ale to oni powinni cos z tym zrobic:confused:

reklama
kasiu- w sumie to nie wiem czy sie duzo zmniejszyla czy nie bo pierwszy pomiar w maju 0,68cm teraz 0,60 cm a przy innym pomairze 0,7 wiec nie wiem czy sie cos zmienjszylo w koncu:(

Jutro znow z samego rana juz przed 5 wyjezdzamy do szczecina masakra.. cierkawe czy mala zasnie nam w samochodzie mam nadziej ze tak bo musi byc na czczo na usg brzuszka wiec dobrze by bylo jak by sie zdrzelma troche bo bedzie chciala biedna jesc i pic:(

hej hej
ja tlyko na moment
przyszlam zameldowac sie i powiedziec ze zyje :-D
doslownie zaraz spadam
maly jeszzce spi wiec ide konczyc pierogi z kapusta i grzybami...

dobra lece .... :cool2:

Ania31 no to witaj w klubie...
ja bym swoja chyba udusila....

Gosia78 dziekuje poglaskany juz brzusio :tak:

przyszlirodzice - bedzie dobrze nie martw sie ja osoboscie trzymam kciuki - informuj nas na biezaco...

No a ja zrobilam ok 55 pierogow i troche z truskawkami....
troche pozamrazalam ale ja sama zjadlam chyba z 15 ale ma spust az sama sie zdziwilam :baffled::szok:
no mlody buszuje w domku nikogo nie ma wiec nie ma co robic, polozylabym sie bo z tego przejedzenia ciezko mi sie ruszyc :sorry2::-)

Wpadłam wam powiedziec,ze Michael Jackson zmarł ... 5 h temu w szpitalu... zreszta poczytacie w necie dziś zapewne.

pozdrawiam...

zaloba.png

reklama
Ja przeczytałam o tym zanim poszłam spać. Na stronie tvn24 na pasku z ostatniej chwili sie przewineła wiadomość z CNN też mi sye smutno zrobiło jak by nie patrzeć był jaki był ale niewatpliwie wielka postać.

Do góry