reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Ja też w domostwie siedzę w ten długi weekend z tym ze maluchy pochorowały sie i totalny brak czasu komp włączony o na tym koniec nie mam za bardzo kiedy doskoczyc. Teraz Amadeuszek śpi Oliwierek baje ogląda a ja dostałam na zregenerowanie sił zestaw z Mc Donalda wpałaszowałam tę niezdrową żywność w 5 minut teraz rozkoszuje się smakiem coli :-p
Patrysiu nie bardzo się zmówili bo te maluchy sa zarówno od mojej strony jak i od męża a nie mozliwe zeby osóbki miały ze sobą kontakt zbieg okoliczności albo i oznaka że tzreba zabrać sie za trzecie chcąc mieć tego najmłodszego oseska bo ilez to pozytywów i forów wtenczas jest :laugh2::-pLooknełam na zdjęcia na nk brzunio faktycznie niezły jak przynajmniej w 3 m-cu hahahaha ślicznie :-D

reklama
przyszlirodzice - no jakbym mogla o Was zapomniec ;-)

syneczki - no to im sie faktycznie udalo....
a brzusio no mialam taki w okolo 3 miesiacu

Mamy dwójkę synków nie dorobiliśmy sie jeszcze córki ale mamy dwie chrześniaczki mąż jedną a ja dowiedziałam sie właśnie że mi sie skapła druga ;-)

witam sie dzsiaj
u nas pogoda taka sonbie nie wiadomo czy slonce wyjdzie czy lunie zachwile
mlody juz po sniadanku a ja dopijam kawke
za chwile wyruszymy na zakupy mysle ze deszcz nas nie zastanie :confused2:

milego weekendu :-D:cool2:

Cześć dziewczyny!:-D
Mam nadzieję, że niebawem znajdę dłuższą chwilę by poczytać i odpisać.
Chciałam dać tylko znać i powiedzieć, że fasolka miewa się bardzo dobrze (po dzisiejszej wizycie).:-)
Mój m wyjechał dzisiaj na tydzień do Niemiec na szkolenie, więc jestem z Michałkiem sama...:unsure: zobaczymy jak to będzie...?
Dziś piękna pogoda, także nie będziemy siedzieć w domu. Jutro zaś poniedziałek i duuuużo pracy
:rolleyes2:... uff...
Buziaki dla Was wszystkich
!

I kolejny weekend minął. Ja jak zwykle w biegu niedawno wróciłam Oliczek odpoczywa w wózku a Madika mąż zabrał do teściów mają tam prywatne jeziorko z plażą a mały kocha wodę a że dzis śliczna pogoda to użyje :tak: Miłego wieczorku wszystkim ;-)

Ja tez witam. U nas bez zmian nadal piec zebow chyba wcale mu reszta nie wyjdzie, szosty juz z miesiac wylazi i wyjsc nie moze:eek::eek:
Anna_ajra cudnie ze z fasolka wszystko w porzadku, bardzo sie ciesze:tak::tak:
Patrysiu a jak ty sieczujesz juz lepiej, chorobska odpuscily??

U mnie kiepsko do tej pory biegalam spiewajaco a teraz nagle spuchla mi jednak noga jak baniak:eek::eek:Ale zeby jedna:szok:??Komus tu sie zachcialo w lato rodzic:crazy:
Buziaki dla wszystkich

reklama
Do góry