reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Kasiu zdrówka dla Mateuszka. Moje chłopaki też pociągające a raczej kichające. Madulek temp i mega katar Oliś jakoś sie trzymie na lekkim katarku. Ja już prawie zdrowa.
Zabieram się teraz za aktowe kwitki troszke mi się nazbierało przez te obrone trza teraz nadrobić. Tak więc miłego dnia a ja nurkuje w aktach.

reklama
Ja żyję:-)
Mieliśmy dzisiaj wreszcie pogrilować, steki i piwo się chłodzą a na dworze zaczęło lać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I siedzę i wściekam się .

pozdrawiam i miłego weekendu życzę :-D

Cześć Maminki moje drogie!

Nie myślta sobie,że o Was zapomniałam;-)Tylko czasu i weny do pisania mi brak,nie wspominając juz o czytaniu... Nie ma dnia,żebym o Was sobie nie wspomniała:tak:
Była u nas moja mami,było superancko,ale niestety tydzień szybko zleciał i trza się było pozbierać:-( Marcelek rządzi na całego-mała terrorystka mi rośnie,zawsze musi byc na jej:-DOczywiście ja staram się jak moge by jej we wszystkim nie ustępować,ale ze skuteczkiem marnym:-(Owinęła mnie sobie artystka wokół ręki (bo palec to za mało:-D)Teraz śpiocha,a ja zamiast się pakować na weekendo do teściów(wcale nie mam ochoty jakoś...-ale to juz inna historia) to se do Was wreszcie zajrzałam:tak: Zaległości mam od groma,ale obiecuję,że jak tylko wrócę to się poprawię bo brakuje mi Was baaaardzo!!!!:tak:

Ściskam Was wszytskie bez wyjąteczków i życzę Wam miłego i pogodnego:tak: weekendu!!! Buźki mocniaste!

Wasza Zytka-(Zytuchna Rekinaśku;-))

Cześć dziewczyny!:-D
Ja jak to ostatnio bywa:dry:, ja tylko na chwilkę.
Pracę skończyłam dzisiaj dopiero po 18 w przyszłym tygodniu jestem z Michałkiem sama. M jedzie na tygodniowe szkolenie do Niemiec.
A tak ogólnie, to u nas dobrze - po staremu... Michał szaleje, a my zapracowani.:hmm:
Pozdrawiam Was wszystkie!
:wink:

witajcie moje kochane kobietki....
dlugo mnie tu nie bylo a to dlatego ze nie mialam czasu.....
troche mi sie nie chcialo ale juz jestem.....
wczoraj bylismy na wycieczce znow w parku miniatu wstawie fotki na tajny...
maly teraz zasnal...
ja w trakcie robienia obiadku
wiec tak z doskoku jestem...
zobacze co tam u Was sie dzialo ;-)

syneczki
no no no nie ladnie tak zaniedbywac uzebienia u dziecka :-p:-p:-p
u nas jak narazie bylo 8 i na 8 sie konczy... :sorry:

przyszlirodzice - jestem dziekuje za pamiec :-D troche czasu nie bylo ;-)

kaska szkoda ze nie wygralas a tak trzymalam kciuki :-(
szkoda moze innym razem.... ja tez biore udzial w konkursei bebilon wkleje na tajny ;-)

syneczki no to sie chyba z mowili z dzieciaczkami :-D:-D:-D ale smiesznie :laugh2:

mysza - Twoje pomysly to fajne sa.... ja tez marze o morzu :tak::tak::tak: ale nie wiem czy to zrealizujemy :confused2:

rudzia - witaj i tutaj ;-)

kaska - dziekuje za pamiec jestem jestem :tak::tak::tak::tak:

zytka
jak fajnie ze sie pojawilas ;-)

reklama
Do góry