reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Patrysia gratki dla zabka:-):-)Macie ich coraz wiecej u nas nadal 5. ale musze sie pochwalic ze Mati dzis sam w koncu zaczal wstawac z podlogi:-D
Pozdrawiamy wszystkich
no to fajnie gratki :-)
Witam
nie mam zbyt dobrych wiadomosci zarowno dla mnei sa tragiczne jak i dla was nie najlepsze:(
Bylismy u kardiologa i Amelka ma dziurke w serduszku 6.05 idziemy do szpitala na wszystkie badania a potem juz do Poznania nie wiemy tylko jaka metoda bedzie zamykana czy bedzie to operacja na otwartym sercu;( czy moze prze cewnikowanie wprowadzenie "parasolki" ktora ma zamknac otwor. boje sie strasznie....
:(
kochana jestes silna i dasz rade razem z Amelka razem przez to przejdziecie a wierze ze wszystko bedzie wporzadku trzymam kciuki :tak:
Nie mam nawet czasu was podczytac nadrobie wieczorem, okazuje sie ze Mateusz ma zapalenie pluc. Cholerna lekarka a mowilam jej w poniedzialek ze cos jest nie tak bo maly nie je i marudny i charczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To powiedziala ze nic mu nie jest teraz wlaczyla klacid na moje zyczenie, zamiast zrobic to juz w poniedzialek:angry::angry::angry::angry:No i zostaje mi nastepnym razem lekarz prywatny bo wiecej do niej nie pojade:angry::angry:Wspomniala nawet cos o szpitalu:baffled::baffled:Modle sie tylko zeby klacid pomogl:baffled::baffled:Zawsze pomagal
no licze ze pomoze i obejdzie sie bez szpitala :tak:
witam
:-):-)
patrysia wpadaj tu do nas , nie zaniedbuj:-):-)

pozdrawiam
postaram sie ale caly czas praktycznie na dworze :eek::baffled::-D

reklama
Wesołych Świąt!:-D
Pisanki_996172.jpg

Dziewczyny, u rodziców koszmarnie chodzi internet więc strasznie się cieszę, że chociaż dziś udało mi się wejść by złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne.
Zdrowych, spokojnych, radosnych świąt
pełnych rodzinnego ciepła, smacznego jajka
i mokrego dyngusa

Dzień po świętach wracamy do domu, mam nadzieję, że choć trochę uda mi się Was poczytać i dowiedzieć co u Was.

Pozdrawiam cieplutko:-)​

Oby zdrowie dopisało
i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła,
atmosferka była miła,
a zajączek uśmiechnięty -
przyniósł wreszcie te prezenty! ;-)

d979367fb9c8aa05.gif

wielkanoc.jpg

Kochane lutóweczki,

Życzę Wam spokojnych, słonecznych, rodzinnych i odrobinę mokrych Świąt:-):-):-)

Załączniki

• swietat.jpg
    swietat.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 38
Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!:-):-):-)

reklama
Dzewczyny - własnie zuwazylismy U mika na napletku - wewnatrz - ropny babel - wyglada dosc paskudnie .... spotkalyscie sie z tym?? co robic? od razu do lekarza??
mam nadzije ze jeszcze tu dzisiaj zagladniecie
WESOŁYCH ŚWIĄT

Do góry