reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Syneczki rzeczywiście - w kalendarzu dzisiaj Amadeusza - wszystkiego najlepszego dla solenizanta :-)
Aniu gratuluję z okazji 12 rocznicy, 12 lat temu pewnie lepsza pogoda była? w tym roku wiosna się ociąga :-D

reklama
w ogóle gdzie są wszyscy???? :-):-):-):-) haloooo dziewcznyny!! weekend się skończył! i tak aż do piątku :)
ja jestem :-D:-D:-D:-D
Witam
U nas juz po choróbsku dalismy rade Bartus na szczęście nie zachorował trzymał dzie dzielnie moja chłopina;-)

Dzis mamy z M rocznice ślubu 12 lat juz kurcze jak ten czas leci:tak:

Pozdrawiam Was
fajnie ze juz nie chorujecie
i okazji 12 lat po slubie
Wszystkiego co dobre duzo milosci i pociechy z meza oraz zycia w dostatku :-D:-D:-D:-D:-D
Syneczki sto lat dla Amadiego na imieninki

A więc wsystkiego najlepszego dla Amelki i Amadeuszka z okazji imieninek oraz dla gratulacje dla Ani z okazji 12 rocznicy ślubu.

Rekinasia no była lepsza słonko świeciło:-D
Dzieki dziewczyny za życzenia

I dla Amedeuszka i Amelki wszystkiego naj naj naj z okazji imieninek:-D:-D:-D:-D

przyszlirodzice ha nie wiedziałam w sumie podobne imiona :-D teraz nie da się nie zapamiętać daty :-D:tak:;-) Wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepszego dla Amelki :-)

a my za życzonka serdecznie dziękujemy :tak:;-)

Patrysia wyrzynające zęby u nas były powodem wielu nie przespanych nocy ! Życzę dużo cierpliwości i szybkiego przebijania ząbków! Ja zakatarzona jestem mam nadzieję że mała nie podłąpie katarku! Dominisia już śpi a mamusia może się zrelaksowac! Życze miłego spkojnego wieczorka i dobrej nocy!

:-)hej
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !!!!!!!!!!

ania31 dla Ciebie również najlepsze życzenia z okazjii rocznicy:tak::-D:-D:-D:-D
Nawet pisać mi się nie chce bo moje noce też nie najlepsze:no:
dobranoc dziewczyny:-)

reklama
Patrysia wyrzynające zęby u nas były powodem wielu nie przespanych nocy ! Życzę dużo cierpliwości i szybkiego przebijania ząbków! Ja zakatarzona jestem mam nadzieję że mała nie podłąpie katarku! Dominisia już śpi a mamusia może się zrelaksowac! Życze miłego spkojnego wieczorka i dobrej nocy!
no to mijemy nadzieje ze nie zarazi sie od Ciebie katarkiem :tak:
zdrowka zycze :-)
:-)hej
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !!!!!!!!!!

ania31 dla Ciebie również najlepsze życzenia z okazjii rocznicy:tak::-D:-D:-D:-D
Nawet pisać mi się nie chce bo moje noce też nie najlepsze:no:
dobranoc dziewczyny:-)
ciekawe kiedy mina te nocki i bedziemy mogly sie wyspac choc ja tam nie narzekam teraz tylko te dwie ostanie nocki :dry: zobaczymy jak dzis ale dalam mu nurofen zeby sie nie meczyl bo juz z tego wycia sil normalnie nie mial :-( a ja nerwow :sorry2:

Do góry