reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Aniu oj to dobrze ze poszliscie do lekarza, biedna Amelcia pewnie nie chce nic jesc, angina to boli:szok::szok::szok:Mam nadzieje ze nie dostanie biegunki po tym antybiotyku:no::no:
Syneczki ales ty zapedzona, ale fajnie ze pamietasz:-):-);-)Tez mam nadzieje ze nic nie zlapaliscie:angry::angry:
Kluska79 wcale sie nie dziwie ze jestes zapedzona, duzo zdrowia zycze i oby pomoglo wam leczenie.
Ania31 niestey zleci szybciutko do porodu a dzis dowiedzialam sie ze jest szansa na to ze bedzie ze mna znajoma polozna:-DMoze wtedy mnie nie natna, bo to u nas w szpitalu rutyna:no:
Lileczka mam nadzieje ze przynajmniej u was bez chorob sie obywa:dry:
Patrysia A jak Sewi tez cos pisalas ze maly marudny, nic sie nie wyklulo:confused:
A u nas Mati pedzi juz bez problemow nawet podworko nie ma dla niego tajemnic, zalicza kazdy kat. A tak przy okazji czy wasze maluchy wstaja jak sie przewroca bez przytrzymania sie o cos?? Bo maly czeka az go podniose i nie wiem czy to nieczas zeby probowal.
Narazie odpukac jest zdrowy ale cos marudny ten zabek go miertwi:no:
Ja czuje sie dobrze malenstwo juz kopie.
Pozdrawiamy serdecznie:-D:-D

reklama
kaska- to juz mala pewnei wczesneij miala angine a doktorka ja ttylko obsluchala i w zabki zajrazal i stwierdzila ze to zabki;/ mala nie chce prawie nic jesc od soboty:9 jak bym wiedziala ze to moze byc angina juz dawno bysmy poszli jeszcze raz do lekarza bidulka moja :( a temperatura moze sie jeszce utrzymywac do 2-3 dni i ma caly czas dostawac czopki co 8 godzin

Tak to jest z tymi lekarzami jak cos sie dzieje z malym dzieckiem to najlepiej na zabki:no::no::angry::angry:Oj nacierpi sie jeszcze przez to bo tak zaraz jej nie przejdzie. Mialam kiedys takiego lekarza od dzieci ze kazdy symptom u Kuby jak byl maly bral za zabki. Mial 4 msc dostal goraczki: to na zabki stwierdzil no to my zel i smarujemy. Po tyg kaszel znow: na zabki. My w szoku bo kaszel na zabki??:szok: Zrobilo sie zapalenie oskrzeli. 7msc chory Kuba: na zabki, 8 na zabki a Kuba zeby dostal jak mial prawie 11msc:wściekła/y::wściekła/y:Zmienilam lekarza.
No coz zycze duzo zdrowia i mam nadzieje ze szybko jej przejdzie, niech juz sie bidulka nie meczy:tak::tak::-D

My tez wlasnie dzis zmienilismy lekarza bo dzwonilam od rana i sie dodzownic nie moglam a babka z rejestracji do mnie ze na srode moze nas zapisac:angry: albo na dzis do lekarki ktora zamiast badac Amelke( bo juz bylam u niej 2 razy) to ja oglada i mowi jaka ona sliczna. Wiec sie wkurzylam i kazalam mezowi ja przepisac do lekarki jego najmlodszej siostry tesiowa sobie ja chwali bratowa z reszta tez bo malego wlasnie do niej zapisala.

Mam nadzieje ze bedzie juz lepiej. I ze te zeby tez jej wyjada i nie wszystkie na raz znajac zycie bedzie tak jak ostatnio choroba + zeby

witam
ale tu cihutko sie jakos ostatno zrobilo
mnie nie bylo na bb bo weekend mialam zajety zakupy sprzatanie i wczoraj urodzinki tescia bo odprawial :dry:

kaska - nic nie ma nowego :sorry2: zobaczymy...
przyszlirodzice - zdrowka dla Amelki boroka mala :-(
anna_ajra - no tak uciesyzl sie ale musial wcis swoje 3 grosze :-p powiedzial ze mniej miejsca :baffled:

laseczki moje- wybaczcie zaniedbanie:sorry2: nawet nie mam jak sie wytlumaczyc w przeciwieństwe do Syneczków:-p

W kazdym razie podczytuje Was :sorry2:

Dla wszytskich chrowitkow samego zdrowka i niech te choroby Was omijają.U nas poki co- wszytsko w porzadku.

No i za tydzien przylatuje do mnie mama-pierwszy raz- tak się cieszę,ze az coś:-D

Pamietam o Was, o Klusce zwłaszcza:sorry2:

kasia wszytsko sie ułozy -a znaoma połozna to dobry znak;-)

Buziaki kochane moje

mediumk0e12m55481eccee2ea1784464.jpg

Hej

Syneczki - ja też głosuje :-D
Ania_PR ale się biedaczka nacierpi :-( dobrze że lekarza zmieniłaś... bo choć i u nas kobieta powiedziała że zęby - to od razu gardziołko sprawdziła - i że nie jest ładne to dostaliśmy Lipomal i Clema... coś tam ;-)

Margerita - wybaczę jeśli i ty mi wybaczysz :-D

Patrysia - pozdrówka :-) dla całej rodzinki

Kaska x25 - u nas wstaje :-) ale to raczej my go przyzwyczailiśmy że musi sobie radzić sam :-D

Pozdrawiam:-) ale już nie obiecuję że będe na bieżąco pisać :-)

A i fajny jest program na BBC Entertaiment :-D Prawdziwe przekręty :-)

Cześć dziewczyny!:-D
My śmigamy jutro na szczepienie:baffled: i mam nadzieję, że nie będzie tak źle...:sorry2:
A tak poza tym, to nic nowego... dużo pracy, Michaś rozrabia...
praca, dom, praca, dom...:dry:
W sobotę byliśmy na udanych imieninach u teściowej:-), a w niedziele w kinie na
"Kochaj i tańcz":-D:-D:-D - super film:-D:-D:-D - normalnie, jak bym była na super dyskotece.:-D:-D:-D

Kluska79, lileczka, baniorka82 - :happy:
Margaritta -
taki lot (pierwszy raz) dla Twojej mamy, to nielada przeżycie... na długo przylatuje?:confused:
patrysia - owszem, cichutko się zrobiło...:sorry2:
przyszlirodzice - zdrówka życzę!:tak:
kaskax25 - o rety!:szok: Co za lekarz, chyba ledwo zdawał na studiach, skoro wszystko wina ząbkowania! Masakra!:no: Dobrze, że go zmieniłaś!
Jeśli chodzi w samodzielne wstawanie, to owszem... Michaś już wszedł wprawę:-), ale dopóki chciał by mu pomagano, to go podnosiłam. Uważam, że nie ma co go pośpieszać.
Syneczki2, Mysza - jak zdrówko?:confused:
moniamonis - oj! Widzę, że poważnie z tą ręką... och!:hmm: Współczuję!
Ania31 - jak Bartuś się miewa?:confused:
cloe - nie zapomnimy, nie zapomnimy o Tobie!:wink:
Też jestem ciekawa, jak to będzie gdy urodzi nam się drugie dzieciątko... czy też będą się lubili nawzajem, no i tak w ogóle, jak to będzie?
:huh:
A jak to jest u Ciebie?:confused: Zadowolona jesteś z takiej różnicy wieku?:confused: Zapewne Oliwia inaczej się wychowuje niżeli Julia, gdy była sama?

Buziaki;-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorkowo
oj chyba maleo jednak nie minie ta grypa zoladkowa :no:
juz dzis wieczorem mial lekka biegunke :wściekła/y:
zobaczymy jak bedzie jutro :eek:

anna_ajra - no to pewnie sie wybawilas na imieninach i w kinie :-D
mysza - :-D dziekujemy i wzajemnie :tak:
margaritta - no to sie ubawisz skoro mama przylatuje :tak: nie zabaluj za bardzo :-p

teraz malutki sobie spinka
buziam Was mocno kochaniutkie - wszystkie :tak::tak::tak:

reklama
witam :-):-):-)
U nas dalej to samo, jeden ząb jest , reszta wychodzi:wściekła/y:noce złe:wściekła/y:pogoda też zła.Czekamy więc na wiosnę:tak:
kaskax-kopniaczki już śą , super:-):-)moje dzieci na razie zdrowe:-)A Oskar sam wstaje ,nie podtrzymuje się niczego:-)Na początku długo łapał równowagę i komicznie to wyglądało, wyglądał ja serfer:tak:teraz juz szybko idzie.
kluska-zdrówka i poprawy dla synka:-)
przyszlirodzice. myszaaaa także zdrowia dla maluchów
patrysia, annaajra :-):-):-)
margaritta--to pewnie nie umiesz sie doczekać tych odwiedzin???super:-)a mama widziała już najmłodszą wnuczkę??
:-):-):-):-)dla wszystkich pozostałych

Do góry