Też myślałam o lego duplo, tylko coś ze zwierzątkami. Ale jeszcze nie zagłębiałam się w temat. A na urodziny dostanie siostrzyczkęU nas córka dostanie lego duplo domek od babci słownik który mówi (może ją zachęci do powtarzania słów ) . Od chrzestnej kuchnie drewnianą z Lidla, którą skrecilismy już dwa dni temu, bo nie mieliśmy gdzie schować pudła i to jest szał. Ledwo oczy otworzy i już idzie "gotować" i pewnie jeszcze trochę zabawek od rodziny, a nam już miejsca brakuje
Moja cały listopad przechodziła do żłobka bez choroby. Dzisiaj zaczął się grudzień i choroba ją dopadła
reklama
My lego duplo, klocki magnetyczne sa ekstra u kuzynki podpatrzyłam , mikrofon bo Hania to dusza artystki, camper swinki peppy i cos musze jeszcze od nas wymyslecTeż myślałam o lego duplo, tylko coś ze zwierzątkami. Ale jeszcze nie zagłębiałam się w temat. A na urodziny dostanie siostrzyczkę
Ewq9
Fanka BB :)
Ja młodemu kupiłam LEGO Duplo z takim traktorem i owieczkami. Do tego jakiś samochodzik tak symbolicznie i mała paczka słodyczy chrzestni dali pieniądze bo pierwotnie chciałam kupić jakąś fajną kuchnię ale potem zrezygnowałam a kasa leci na lokatę młodego. Zabawek ma dużo, nie ma co rozpieszczać za bardzoHej, co u Was? Prezenty już kupione? My narazie myślimy co spodobałoby sie Czarkowi na dłużej niż jeden dzień... I pomysłów brak.
Poza tym w grupie Czarka w żłobku dwa przypadki bostonki, więc czekam na objawy i u niego
Maluszek001
Witamy się z anginą
My póki co żłobek odpuściliśmy. Po naszym pobycie w szpitalu z małym Okruszkiem na razie mam dość wrażeń. Więc siedzimy w domu trochę znudzeni ale przynajmniej zdrowi A Młody nam się tak rozgadał że szok, powoli zaczyna łączyć wyrazy w krótkie zdania
Ewq9
A co się stało maleństwu ?My póki co żłobek odpuściliśmy. Po naszym pobycie w szpitalu z małym Okruszkiem na razie mam dość wrażeń. Więc siedzimy w domu trochę znudzeni ale przynajmniej zdrowi A Młody nam się tak rozgadał że szok, powoli zaczyna łączyć wyrazy w krótkie zdania
Miał RSV i trudności z oddychaniem. A do żłobka niestety rodzice posyłają chore dzieci i nic z tym nie zrobimy. Jak dla mnie żłobek jest super ale w okresie wiosna-latoA co się stało maleństwu ?
reklama
Sylwia99
No właśnie to jest najgorsze w żłobkach.. dobrze, że wyszliście z tego i już jesteście w domu. U nas odpukać zdrowa. Ale to siedzimy w domu, za bardzo z nikim kontaktu nie mamy. Na dwór obowiązkowo wychodzimy, chyba że pizga złem, to nie.Miał RSV i trudności z oddychaniem. A do żłobka niestety rodzice posyłają chore dzieci i nic z tym nie zrobimy. Jak dla mnie żłobek jest super ale w okresie wiosna-lato