U nas też bez spiny. Nocnik ma, żeby się oswajał z widokiem, wie do czego służy, ale bez pampersa na nim nie usiądzieOjjj nie za wczesnie ? My dopiero wczoraj kupilismy nocnik zeby sobie na nim siadala nie spinam sie tym na razie, moze na wiosne ruszymy, teraz jak zimno to nawet nie chce jej meczyc zasikanymi spodniami ... A na wiosne/lato bedzie w majtkach biegac i zobaczymy.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mój ma loki same ale jak rozczesze je to siano na głowieJa sie smieje z mojej ze Zbigniew Wodecki
marta18691
Tak już część prezentów kupioneHej, co u Was? Prezenty już kupione? My narazie myślimy co spodobałoby sie Czarkowi na dłużej niż jeden dzień... I pomysłów brak.
Poza tym w grupie Czarka w żłobku dwa przypadki bostonki, więc czekam na objawy i u niego
Co Kubuś dostanie od Mikołaja? Może się zainspirujęTak już część prezentów kupione
marta18691
On lubi tańczyć mate grająca na podłogę z klawiszami wsumie cała trójka z tego korzysta. Pościel jakieś autko grające ogólnie za dużo zabawek nie chciałam kupować bo ma duzoCo Kubuś dostanie od Mikołaja? Może się zainspiruję
marta18691
Moja Kinga tańczy w zespole grupowym i będzie występowała na Jarmarku świątecznym 16grudnia
Sylwia99
Hej ja zamówiłam Lenie klocki LEGO w pudełku ale to na gwiazdkę. Na mikołajki wezmę jej blok i kredki i może puzzle. Spokojnie, my przeszliśmy bostonke rok temu na święta Bożego Narodzenia akurat dzisiaj byłyśmy na kontroli u ortopedy i narazie wszystko dobrze, zobaczymy w marcu co dalej, bo młoda różnie chodzi.Hej, co u Was? Prezenty już kupione? My narazie myślimy co spodobałoby sie Czarkowi na dłużej niż jeden dzień... I pomysłów brak.
Poza tym w grupie Czarka w żłobku dwa przypadki bostonki, więc czekam na objawy i u niego
Ostatnia edycja:
Maluszek001
U nas córka dostanie lego duplo domek od babci słownik który mówi (może ją zachęci do powtarzania słów ) . Od chrzestnej kuchnie drewnianą z Lidla, którą skrecilismy już dwa dni temu, bo nie mieliśmy gdzie schować pudła i to jest szał. Ledwo oczy otworzy i już idzie "gotować" i pewnie jeszcze trochę zabawek od rodziny, a nam już miejsca brakujeHej, co u Was? Prezenty już kupione? My narazie myślimy co spodobałoby sie Czarkowi na dłużej niż jeden dzień... I pomysłów brak.
Moja cały listopad przechodziła do żłobka bez choroby. Dzisiaj zaczął się grudzień i choroba ją dopadła
reklama
Maluszek001
Właśnie sobie podliczyłam ile wydałam na prezenty w tym roku dla wszystkich ponad 1000 zł uwielbiam święta