reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Zazdroszcze Wam tej pogody. U nas niby ciepło a wiatr jak nie wiem. Mloda basenu to się chyba nie doczeka bo nie pogoda na trzepanie w basenie. W ostrzeżeniach upały a na dworze ludzie w ubraniach na dlugi ;D
U nas niby cieplo ale wiatr pizgal. My nad jeziorkiem. Hanka do 21 krótki rękawek a inne dzieci czapki 😂😂😂 no ale my mamy taka formę wychowywania 😂 życie mnie zjadło. Dom praca sprzątanie itp. Jest mega ciezko bo sprzatam dużo żeby wstydu przed niania nie było 😂 ciagle szukam innej roboty i tak o to się kręci

Ja złapałam chyba Boga za nogi z tą pracą. Serio, po latach patologi wśród pracodawcow, mam się super. Szkoda ze to umowa o zastępstwo, ale w cv taka.pozycja to szacunek na mieście 😂😂
Od czegoś trzeba zacząć. Teraz umowa o zastępstwo a potem moze znajdziesz coś innego albo ci znajdą inną luke w firmie. Grunt to się załapać.
A jak tam relacje ze swoim? Lepiej się maja ?

U nas niby cieplo ale wiatr pizgal. My nad jeziorkiem. Hanka do 21 krótki rękawek a inne dzieci czapki 😂😂😂 no ale my mamy taka formę wychowywania 😂 życie mnie zjadło. Dom praca sprzątanie itp. Jest mega ciezko bo sprzatam dużo żeby wstydu przed niania nie było 😂 ciagle szukam innej roboty i tak o to się kręci
No właśnie te sprzątanie i ogarnianie przy dzieciach to tragedia. Mloda robi taki syf ze czekam aż ten etap minie ;D jedzenie jest wszędzie, zabawki tez ;D jej ubrania to samo;p

Hej dziewczyny ;D co tutaj się zrobila taka cisza ?
Widze ze większość z nas wrocila do pracy i grupa po malu wygasa ;p Was tez tak zjadają obowiązki domowe jak mnie ?;D
Hej, ja jeszcze czekam na telefon z pracy.. ale dorabiam sobie trochę. Młoda trochę humory ma, ale radzimy sobie 🙂

U nas też jakoś leci, bunty i wymuszanie na porządku dziennym, ale dajemy radę 💪 Poza tym od jakiegoś czasu zrobił się taki tulasek, że aż miło ❤️ W dalszym ciągu lubi jeść i spać, chociaż ostatnio jak psy Pawłowa punkt 5:40 już obudzony i jeszcze awantura, że niewyspany 😂 dzisiaj wyjątkowo pospał do 8, więc chociaż 1 dzień wolnego się wyspałam 😂 Ale za to jaki jest pomocny, pieluchy brudne wyrzuca do śmieci, jak znajdzie jakiś śmieć na podłodze to też zaraz do kosza leci (swoje body też kiedyś zamiast do brudów to do śmieci wyrzucił 🙈), pranie mi z pralki wyciąga, zmywarkę pomaga rozładować, nawet za odkurzacz się raz wziął 🙉 Pewnie to normalny etap i wszystkie dzieciaki tak mają, ale nie mogę się nadziwić jak takie małe stworzonko ogarnia i jak dużo rozumie 🤯

Załączniki

• IMG-20220611-WA0008.jpg
    IMG-20220611-WA0008.jpg
    324,3 KB · Wyświetleń: 86
A co do pogody, to u nas wczoraj i dziś skwar na maksa (dziś ma być 36 stopni 😳), a na jutro zapowiadają 19 🙈 Jeszcze w czerwcu raz, czy dwa rano było tak zimno, że zimową czapkę założyłam i żałowałam, że rękawiczek nie wzięłam 😂 A co zabawne Czarkowi czapki już dość dawno nie zakładałam, w ogóle często jest cieniej ode mnie ubrany - tylko ja jestem taki zmarzluch 😂 Ale z dwojga złego wolę już jak jest chłodno niż taki upał jak dziś 🥵

Dziewczyny czy Wy byście zaszczepiły dziecko z mocnym katarem? Dzwoniłam do przychodni przełożyć szczepienie a Pani oburzona ze nie rozumie dlaczego bo katar nie jest przeciwwskazaniem. Ja jednak boje sie że z kataru może coś wiecej sie wykluć i co potem. Co myślicie?

reklama
Do góry