reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, polecam tą książkę! Do flamastra wlewa się wodę, maluje elementy, a jak wyschnie to robi się znowu białe pole i można malować od nowa 😃 tylko niestety flamaster często ląduje w buzi 🙈

Załączniki

• Screenshot_2022-06-14-10-04-35-355_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-14-10-04-35-355_com.android.chrome.jpg
    238,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Hej dziewczyny ;D co tutaj się zrobila taka cisza ?
Widze ze większość z nas wrocila do pracy i grupa po malu wygasa ;p Was tez tak zjadają obowiązki domowe jak mnie ?;D

Widze ze większość z nas wrocila do pracy i grupa po malu wygasa ;p Was tez tak zjadają obowiązki domowe jak mnie ?;D
ciągle wchodzę i patrzę ale nikt się nie odzywa 😂😂
Ja chora jak jasny pierun jestem... Wypluwam płuca jak kaszle. Od poprzedniej soboty mnie już trzyma i końca nie widać 😭😭 ledwo żyje, nie dość że wstaję w nocy do młodego to jeszcze sama chodzę kaszleć i smarkac do łazienki no bo w sypialni młody z nami śpi 😭😭 horror

Mnie to dom zjadł bo dużo roboty na ogródku było😁

Załączniki

• photocollage_2022651428102.jpg
    photocollage_2022651428102.jpg
    191,5 KB · Wyświetleń: 78
  • photocollage_20226514353572.jpg
    photocollage_20226514353572.jpg
    181,7 KB · Wyświetleń: 77
Ja chora jak jasny pierun jestem... Wypluwam płuca jak kaszle. Od poprzedniej soboty mnie już trzyma i końca nie widać 😭😭 ledwo żyje, nie dość że wstaję w nocy do młodego to jeszcze sama chodzę kaszleć i smarkac do łazienki no bo w sypialni młody z nami śpi 😭😭 horror
Współczuję 🥺😔

O współczuję. Dopiero tez przechodziliśmy taka marną infekcje. Wszystkich nas trzymało a najbardziej babcie ;D a młody zdrowy, nie zaraził się?;p

reklama
współczuje chorowania🥴 ja z młodym chorowałam miesiac temu a wczoraj wróciliśmy do domu i młody katar🤷‍♀️ nic na to nie wskazywało ale wodnisty gil do pasa, marudzenie i wiszenie na rękach mamy obecnie😭

Do góry