Wiadmo, że pisząc ja bym jeszcze nie dała myślę o swoim dziecku crp to dla mnie taka podstawa, że nawet o tym zapomnialam napisać.Święta pisze o streptest, który możesz kupić w aptece i zrobić samemu. Wykrywa 1bakterie. Wymaz z gardła laboratoryjny pokazuje cała florę bakteryjna tej części ciała.
Ja Ci tylko od siebie powiem, że nikt z nas Twojego dziecka nie widzi i takie rady że "ja bym nie dała, ja to zawsze" nikt nie wie czy Twoje dziecko czy nasze dzieci chorują tak samo i na to samo. Jeśli gorączką jest 3 doby w kolejnej warto zobaczyć morfologię najlepiej z roznazem i crp + mocz jeśli nie ma objawów z gdo. Myślę, że warto poszukać lekarza, któremu się ufa, bo przez te kilkanaście lat to będzie jeszcze tyle chorób....
reklama
zgredzus
Fanka BB :)
ja też karmie. Usypiam przy cycku, w nocy milion razy. Nie będzie mnie to babcia da butelkę.Ja w czerwcu ide dlatego muszę go odstawić, bo jak nie dam rady to nie pójdę tam :/:a to wesele brata od starego, wiec warto tsm być.
U mnie usypia na drzemke z butlą, niania usypia bezFajnie, że wezmie. U nas nie ma opcji :/
I jak młody??a wymaz z gardła to lekarka robiła Wam na miejscu? taki szybko? Bo dzwonie juz nawet prywatnie i nikt nie robi, kieruja do labolatorium a wynik 3 dni takze ten…
Michalina_25
podałam antybiotyk, teraz goraczka 37,2. Widac ze gardlo go boli bo jak je to czasami az sie rozpłacze. Jestem ciekawa jak nocka bo wczoraj mielismy przeboje. Młody zwymiotował do łozka cały syrop i zawartosc zoładkaI jak młody??
Może czopek ? Syropy są super itd ale jak boli i wymiotuje ? Tak z doswiadczenia pisze bo młodszy nie wypije żadnego syropu jak ma powyżej 38, starszy w tym wieku robił tak samo, tylko poczuł smak i wymioty.podałam antybiotyk, teraz goraczka 37,2. Widac ze gardlo go boli bo jak je to czasami az sie rozpłacze. Jestem ciekawa jak nocka bo wczoraj mielismy przeboje. Młody zwymiotował do łozka cały syrop i zawartosc zoładka
Zdrówka dla młodego jutro juz bedzie lepiej!podałam antybiotyk, teraz goraczka 37,2. Widac ze gardlo go boli bo jak je to czasami az sie rozpłacze. Jestem ciekawa jak nocka bo wczoraj mielismy przeboje. Młody zwymiotował do łozka cały syrop i zawartosc zoładka
Nie ulegaj! Bądź twardaJa walczę z odstawieniem jest grubo, czekam na radiowóz. 3 razu już mu odmówiłam, obym z powodu chęci snu mu nie uległa, bo się co godzinę budzi
Michalina_25
jutro kupie, to moze być dobre rozwiazanie w nocyMoże czopek ? Syropy są super itd ale jak boli i wymiotuje ? Tak z doswiadczenia pisze bo młodszy nie wypije żadnego syropu jak ma powyżej 38, starszy w tym wieku robił tak samo, tylko poczuł smak i wymioty.
reklama
Michalina_25
oby, dziękujemyZdrówka dla młodego jutro juz bedzie lepiej!