Mnie też poproszęNapiszę Ci w prywatnych wiadomościach na forum bo moja nazwa to nazwisko i imię i nie chce tego tutaj pisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też poproszęNapiszę Ci w prywatnych wiadomościach na forum bo moja nazwa to nazwisko i imię i nie chce tego tutaj pisać
Tylko ja nie wrzucam nic od dawna raczej mam po to żeby oglądać innychMnie też poproszę
Ooo PaniTylko ja nie wrzucam nic od dawna raczej mam po to żeby oglądać innych
Ja też poproszęNapiszę Ci w prywatnych wiadomościach na forum bo moja nazwa to nazwisko i imię i nie chce tego tutaj pisać
Już Cię zaobserwowałam parę godzin temuJa też poproszę
jakościowo super, śle jak naChrzest zamawiałam to trochę opóźnienia mieli.Oo faktycznie, dzieki wielkie
ja też! Ja ma IG tak jak tutajMnie też poproszę
Ok,Napiszę Ci w prywatnych wiadomościach na forum bo moja nazwa to nazwisko i imię i nie chce tego tutaj pisać
I mnieMnie też poproszę