Kurcze a pokazuje Ci wszystkie pobudki Twoja opaska? Bo ja wiem ze nie raz sie budze, a opaska nie zanotuje tego. Czasem mi sie zdarzylo zaniesc dziecko staremu i pojsc z powrotem spac i tego tez opaska nie pokazala.Sorry not sorry![]()
reklama
Oo faktycznie, dzieki wielkielovelyparty ma ładne magnesy

Sylwia99
Fanka BB :)
ligezasJa też chcę wasze Instagramyjak stary ma focha na mnie to nie mam co robić wieczorami
z chęcią pooglądam
Sylwia99
A u nas nocka spoko. Gdyby nie fakt, że wybudzała się z takim wrzaskiem, że nie szło uspokoić. Dopiero jak butle z mlekiem do buzi wsadziłam to się uspakajała.. poszła spać przed 22. Już miałam dosyć wczoraj. Dałam Nurofen na noc, pierwszy raz go dostała i nie wiem, czy to po nim czy co..
Mikstura
No właśnie nie. Dlatego się zastanawiam, czy ja na śpiocha ją ogarniam, że nie notuje, czy o co chodziKurcze a pokazuje Ci wszystkie pobudki Twoja opaska? Bo ja wiem ze nie raz sie budze, a opaska nie zanotuje tego. Czasem mi sie zdarzylo zaniesc dziecko staremu i pojsc z powrotem spac i tego tez opaska nie pokazala.

marta18691
Ja Cię mam w znajomychbedzie_wiecej_dzieci![]()

Mikstura
Ja Ciebie teżJa Cię mam w znajomych![]()
marta18691
Ja Ciebie też![]()

marta18691
To podaj swój to zaproszę CięJa też chcę wasze Instagramyjak stary ma focha na mnie to nie mam co robić wieczorami
z chęcią pooglądam

reklama
rosenberg
Napiszę Ci w prywatnych wiadomościach na forum bo moja nazwa to nazwisko i imię i nie chce tego tutaj pisaćTo podaj swój to zaproszę Cię![]()