SlodziakDodaje jeszcze kilka fotek roczkowych. Co prawda roczek 10, a my już gotowi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SlodziakDodaje jeszcze kilka fotek roczkowych. Co prawda roczek 10, a my już gotowi
Ja nie planuje, mój Filip jest mały, więc na razie nie ma potrzeby a jak konsultowalismy z gościem od fotelików to mówil, że tak naprawdę im dłużej tym lepiej, oczywiście jeśli dziecko nie przekroczy wagi lub nie wyrośnie ile pojeździ to pojeździ, nie spieszymy sięUfff to nie tylko moje dziecko w kobylce a kiedy planujecie wymienić? Ja tak bym chciala marzec może kwiecień
bedzie_wiecej_dzieciDziewczyny macie instsgramy ? Z chęcią pooglądam jak się podzielicie nazwa sama co prawda nie mam ale uwielbiam oglądać w nocy jak mloda nie daje spac;D
Jak wyrośnie jeszcze ma sporo miejscaUfff to nie tylko moje dziecko w kobylce a kiedy planujecie wymienić? Ja tak bym chciala marzec może kwiecień
Zawiodłaś mnie dzisbedzie_wiecej_dzieci
Sorry not sorryZawiodłaś mnie dzis
Mi się gdzieś opaska rozładowała i nie wiem gdzie jest alw od 3 do 4 nie spalam bo ta się dusiłaSorry not sorry
lovelyparty ma ładne magnesyTez wlasnie chce jakies z helem przywiazac, i tez myslalam o fotomagnezach, ale nie moge znalezc nic ciekawego…