reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Pozniej odszukam firmy, ale to dla starszej i tak. Dla hani, bawełniany np z kappahal, a na zimę mysle o tej wełnie merino 😀
w sumie całkiem całkiem 🤔no cóż tylko krowa nie zmienia zdania 😂 może się przekonam.
ja szukam piżamki na zimę z wełny merino i chyba będę zamawiać z UK bo w PL nic nie ma.
niestety mój cały czad śpi na brzuchu i śpiworki odpadają a tyle ich mam 🤦🏻‍♀️

reklama
w sumie całkiem całkiem 🤔no cóż tylko krowa nie zmienia zdania 😂 może się przekonam.
ja szukam piżamki na zimę z wełny merino i chyba będę zamawiać z UK bo w PL nic nie ma.
niestety mój cały czad śpi na brzuchu i śpiworki odpadają a tyle ich mam 🤦🏻‍♀️
A dlaczego śpiworki odpadają przy spaniu na brzuchu? Mój często śpi w śpiworku i też często śpi na brzuchu 🤔 one są tak skonstruowane że właśnie idealnie mu się śpi na brzuszku w nich

A dlaczego śpiworki odpadają przy spaniu na brzuchu? Mój często śpi w śpiworku i też często śpi na brzuchu 🤔 one są tak skonstruowane że właśnie idealnie mu się śpi na brzuszku w nich
Ja mam takie
i jak się obraca to jest potem tak skręcony śpiworek że wręcz zaciśnięty i nie może z powrotem wrócić i płacz
do tego raz wstaje w nocy a ten ręce w górze głowa w śpiworku i śpi w przysiadzie no masakra🥶
a wcześniej jak na plecach spał to było miodzio🤪
a teaz go kładę na ramiączka body i pajac i ani nie miał problemu
no ale muszę coś na zimę wykombinować🤔
myślałam jeszcze o czymś takim
Zobacz ofertę: Rożek niemowlęcy, becik miś dla dziecka 35x85 Link do: Rożek niemowlęcy, becik miś dla dziecka 35x85
ale nie wiem czy to bezpieczne? i czy nie za gorąco?

Ja mam takie
i jak się obraca to jest potem tak skręcony śpiworek że wręcz zaciśnięty i nie może z powrotem wrócić i płacz
do tego raz wstaje w nocy a ten ręce w górze głowa w śpiworku i śpi w przysiadzie no masakra🥶
a wcześniej jak na plecach spał to było miodzio🤪
a teaz go kładę na ramiączka body i pajac i ani nie miał problemu
no ale muszę coś na zimę wykombinować🤔
myślałam jeszcze o czymś takim
Zobacz ofertę: Rożek niemowlęcy, becik miś dla dziecka 35x85 Link do: Rożek niemowlęcy, becik miś dla dziecka 35x85
ale nie wiem czy to bezpieczne? i czy nie za gorąco?
Ciekawe :D mój młody normalnie sie obraca w spiworkach i nawet wstanie na kolana w łóżeczku w śpiworze ;D wydaje mi się że ten becik zlinkowany to jeszcze gorzej będzie mu się obracało w nim

Ja właśnie kombinezonu nie chcę, a wczoraj młody w takiej cienkiej kurteczce tak zmarzł, że był cały czerwony. U nas było tylko. 6 stopni.
Nie, to u nas w sobotę było 12, wczoraj 14, ale ja i tak czapka, cienki szalik i rękawiczki i jeszcze zimne ręce i nos 😂 Czaruś jedynie nóżki miał chłodne jak wróciliśmy, a grubszych spodenek nie mam, więc albo rajstopki pod spód albo grubszy koc albo kombinezon, u nas się akurat sprawdza 😉

Pozdrowionka od Hani 😀😀czekamy na wizyte

Załączniki

• IMG_20210920_100107.jpg
    IMG_20210920_100107.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 82
Ale oczka. Bidulka. Niech już będzie wiosna (pogodowa), bo w sumie niech ten czas tak szybko nie leci, bo trochę brak konkretnej koncepcji co dalej. A Wy wracacie po macierzyńskim do pracy? Idą Maluchy do żłobka od lutego ?
Ja od lutego nie wracam, może od września. Do żłobka nie dam bo bez sensu 3 dni w żłobku 2 tyg zwolnienie. Niestety nie mam z kim hani zostawiać. Nienawidze zwolnień w pracy takze bd szukać opiekunki. A w wieku 2.5 roku pojdzie do przedszkola

Ale oczka. Bidulka. Niech już będzie wiosna (pogodowa), bo w sumie niech ten czas tak szybko nie leci, bo trochę brak konkretnej koncepcji co dalej. A Wy wracacie po macierzyńskim do pracy? Idą Maluchy do żłobka od lutego ?
Ja najpierw wykorzystam cały zaległy urlop, więc spokojnie do kwietnia posiedzę z małym, a potem zobaczymy. Może wymiennie żłobek i babcia (w sumie tylko moja mama wchodzi w grę, bo teściowa pracuje). Ale ja na pewno nie wrócę do pracy na cały etat.

reklama
Do góry