reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Na pewno też masz ładnie dziecko ubrane 😁

Mi przyszły rzeczy z Sinsay, polecam gorąco !
Pokaz co zamawiałaś;D
Ja ogólnie sinsay lubie. Ale część body co kiedyś zamowilam mają dziwny materiał ze sie nie rozciąga. I ciezko mi nawet przełożyć ręce małej do założenia. Chociaz z pepco dwa tez mi się takie trafiły... ladne ale kompletnie nie dla dziecka

reklama
Kurde to chyba tylko ja kupuję rzeczy patrząc na wygodę i praktyczność a nie wygląd 🤣
Ja też, ale u nas sprawdza się wszystko już, każde ubranko, więc nie mam preferencji :D aczkolwiek nie lubię bardzo kolorowych rzeczy i wielu wzorów :( ja to chodzę ciągle cala na czarno ubrana 😂 i o ile w sumie w lecie było mi wszystko jedno bo zakładałam młodemu tylko body albo np rampersa i nie było czego do siebie dopasowywać, o tyle teraz idzie jesień ❤️ więc będę mogła go wyubierac jak eleganckiego kawalera 😁 każda dupa nasza

Nie wygląda jakos źle, ale ja nigdy nie miałam dobrego gustu 😆
Mnie Sinsay zraził z bodziakami. Dostałam od koleżanki paczkę chyba 10 body z krótkim rękawem z motywem zwierzęcym i są tak wąskie, że mało co je ubierałam bo przez głowę nawet przejść nie chciały... Natomiast kurtki , bluzy są super 😃
Jezu ja właśnie kocham ubranka z Sinsay z ato że są na takie drobne dzieci 😂 na mojego pasują jak ulał :D bo większość rzeczy jest dla niego zwykle sporo za szeroka

Ja też, ale u nas sprawdza się wszystko już, każde ubranko, więc nie mam preferencji :D aczkolwiek nie lubię bardzo kolorowych rzeczy i wielu wzorów :( ja to chodzę ciągle cala na czarno ubrana 😂 i o ile w sumie w lecie było mi wszystko jedno bo zakładałam młodemu tylko body albo np rampersa i nie było czego do siebie dopasowywać, o tyle teraz idzie jesień ❤️ więc będę mogła go wyubierac jak eleganckiego kawalera 😁 każda dupa nasza
Oczywista oczywistość 😃 kawaler musi wyglądać 😃 ja nie mam gdzie stroić małego 😆 ostatnio tylko w Wadowicach byliśmy na spacer to tam była okazja 😆

Kiedy te miesiące minęły, dopiero co tylko leżał i pierdzial 😳😳😳 ja nie wiem

Załączniki

• Screenshot_2021-09-15-13-02-54-991_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-15-13-02-54-991_com.miui.gallery.jpg
    274 KB · Wyświetleń: 70
Oczywista oczywistość 😃 kawaler musi wyglądać 😃 ja nie mam gdzie stroić małego 😆 ostatnio tylko w Wadowicach byliśmy na spacer to tam była okazja 😆
Ja dzisiaj na szczepienie wystroilam i co, jak jechałam do miasta to mi odwołali bo lekarka chora ,🤷 poszliśmy do dziadków, na zakupy, no trudno 😁

Pokaz co zamawiałaś;D
Ja ogólnie sinsay lubie. Ale część body co kiedyś zamowilam mają dziwny materiał ze sie nie rozciąga. I ciezko mi nawet przełożyć ręce małej do założenia. Chociaz z pepco dwa tez mi się takie trafiły... ladne ale kompletnie nie dla dziecka
Ale jeszcze muszę dużo dokupić 🤣🤣
Myślałam że te body będą podomkami ale są takie śliczne.

Załączniki

• Screenshot_2021-09-15-13-16-26-540_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-15-13-16-26-540_com.miui.gallery.jpg
    269,1 KB · Wyświetleń: 76
  • Screenshot_2021-09-15-13-16-24-691_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-15-13-16-24-691_com.miui.gallery.jpg
    224,5 KB · Wyświetleń: 74
  • Screenshot_2021-09-15-13-16-23-059_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-09-15-13-16-23-059_com.miui.gallery.jpg
    227,2 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Dziewczyny, a ja chciałam zapytać o kwestie chodzików. Macie ? Planujecie używać ?
Ja kategorycznie powiedziałam ze nie i mąż się ze mną zgadza. Ale mój tata jak i teściowie naciskają, bo ponoć my chodziliśmy w nich i wszystko dobrze, a niech sobie Krzyś pochodzi w chodziku, będzie się cieszył.. denerwuje mnie to strasznie, bo nie dociera do nich że on nawet sam siadać nie umie a już go chcą do chodzenia ustawiać....

Do góry