No bo my się późno kładziemy zwykle po północy, to potem trzeba odespać a Czarek 21-22 idzie spaćWy to śpiochy
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mój to już dawno smacznie śpiNo bo my się późno kładziemy zwykle po północy, to potem trzeba odespać a Czarek 21-22 idzie spać
O mój też miał fazę na Palucha aż mi się udzieliło, ale teraz wciąż Mata a Paluch w ogóle mieszka u mnie na osiedlu, raz go w Lidlu spotkałam i nawet bym nie wiedziała, że to ktoś znany, gdyby mi mój go kiedyś usilnie nie pokazywał Teledysk do piosenki "Każdy blok" kręcił u nas w parku, gdzie często na spacer chodzimy i dał ogłoszenie, że zaprasza, bo będzie nagrywał, więc nie szłam wtedyOooo to z takich to Filip preferuje taco Hemingwaya i palucha bo stary słucha w aucie piosenki świąteczne też wchodzą jak złoto
Większość dzieci pewnej wtedy już śpiMój to już dawno smacznie śpi
Pokaż co zamówiłaśŚwięta92 przyszło Ci zamówienie z H&M ? Ja dzisiaj dostalam i jestem zakochana ;D juz usiadłam i zamowilam druga paczkę ma jej rozmiar rzyszło bo tamte były o rozmiar większe juz ;D
Przyszło dzis już się suszy w suszarce bo jutro wyjeżdżamy najbardziej podobają mi się leginsy są przeboskie!!!! Jaki rozmiar bralasŚwięta92 przyszło Ci zamówienie z H&M ? Ja dzisiaj dostalam i jestem zakochana ;D juz usiadłam i zamowilam druga paczkę ma jej rozmiar rzyszło bo tamte były o rozmiar większe juz ;D
Ja na 86 bo mloda juz nosi 80 ;D wiec chciqlam rozmiar większe. Ale będę zamawiala tez w rozmiarze jaki nosi bo są sliczne;DPrzyszło dzis już się suszy w suszarce bo jutro wyjeżdżamy najbardziej podobają mi się leginsy są przeboskie!!!! Jaki rozmiar bralas
Uspie zaraz młodą i wstawię Wam zdjeciePokaż co zamówiłaś
reklama