Sylwia99
Fanka BB :)
O matko wszystkie piękne. Te serduszko słodkie.Dziewczyny, który mam zamówić dla Hani nie mogę się zdecydować na stronie jest tyle pięknych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko wszystkie piękne. Te serduszko słodkie.Dziewczyny, który mam zamówić dla Hani nie mogę się zdecydować na stronie jest tyle pięknych
Ja mam trzy polecam każdaDziewczyny, które mają maty piankowe te puzzle, skąd kupowałyście, jakiej firmy? Jesteście zadowolone?
O o ja wlasnie taka też mam tylko puzle białe/szare/czarne.Ja mam taką i jest super.
DUŻA MATA PIANKOWA 180x180 GRUBY DYWAN PUZZLE EVA
Kup teraz na Allegro.pl za 119 zł - DUŻA MATA PIANKOWA 180x180 GRUBY DYWAN PUZZLE EVA (10069968139). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Ja bym wzięła ten pierwszyDziewczyny, który mam zamówić dla Hani nie mogę się zdecydować na stronie jest tyle pięknych
13 mi się zawsze kokarzyl z pechem ;D mimo ze nie jestem przesadna haha a tu taka niespodzianka i mloda z 13 ;DU nas nocki nie najgorsze. Bo budzi się 2 razy zazwyczaj. Ale dzisiaj mocno się kręciła, jęczała, nos zatkany miała. Katar zawitał. @olga.1 te nasze córy z 13, musiały się zgrać z katarem.
Dobrze, że to sobota była13 mi się zawsze kokarzyl z pechem ;D mimo ze nie jestem przesadna haha a tu taka niespodzianka i mloda z 13 ;D
Jak dla mnie ten okrągłyDziewczyny, który mam zamówić dla Hani nie mogę się zdecydować na stronie jest tyle pięknych
Chcialam mloda przeciagnac do dwóch drzemek dzis ;p zostawiłam ja na macie na chwilę z zabawkami i poszlam szybko odkurzyc w domu. Wracam a mloda spi ;D fakt wybiła 12 wiec jej czas na spanie;D no i nici z 2 drzemek ;p