A może mlodej gorąco? Albo zimno??Jakby mnie ktoś tak bujal i lulal to bym spala jak suselek. A ty co pol godziny, co godzina. I na nowo to samo
reklama
Juz probowalam. I przykrywałam i odkrywałam i nic. Jak ją obtulilam to szybko isnelo ale krotko spala.... i o 5.40 juz dzień zaxzety .. i niby w nosku czysto... dzos ja z porannej drzemki o 8 przeciągnęłam do 9... Potem tez się postaram. Może uda mi się do dwóchA może mlodej gorąco? Albo zimno??
rosenberg
Fanka BB :)
Z allegro te największe 60x60 jeden puzel. Bardzo fajne są, ale nie mam porównania z innymiDziewczyny, które mają maty piankowe te puzzle, skąd kupowałyście, jakiej firmy? Jesteście zadowolone?
Ja ze smyka jakieś zamowilam humbi. Zadowolona jestem. Odkurzam, odkurza sam odkurzacz. Nic się nie dzieje z nimDziewczyny, które mają maty piankowe te puzzle, skąd kupowałyście, jakiej firmy? Jesteście zadowolone?
Ja mam taką i jest super.Dziewczyny, które mają maty piankowe te puzzle, skąd kupowałyście, jakiej firmy? Jesteście zadowolone?
DUŻA MATA PIANKOWA 180x180 GRUBY DYWAN PUZZLE EVA
Kup teraz na Allegro.pl za 119 zł - DUŻA MATA PIANKOWA 180x180 GRUBY DYWAN PUZZLE EVA (10069968139). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
Dziewczyny, który mam zamówić dla Hani nie mogę się zdecydować na stronie jest tyle pięknych
Załączniki
U nas to samo pobudki cały czas. A najgorsze jest to że budzi się z takim wrzaskiem jakby go ze skóry obcieraliJa mam to samo nie wiem już co robić, mam ochote włożyć stopery i isc spać.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja mam te piankowe duże kwadraty i spoko są, dokupiłam i mała ma większe pole do popisu. Na allegro zamawiałam.Dziewczyny, które mają maty piankowe te puzzle, skąd kupowałyście, jakiej firmy? Jesteście zadowolone?