reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A może mlodej gorąco? Albo zimno??
Juz probowalam. I przykrywałam i odkrywałam i nic. Jak ją obtulilam to szybko isnelo ale krotko spala.... i o 5.40 juz dzień zaxzety .. i niby w nosku czysto... dzos ja z porannej drzemki o 8 przeciągnęłam do 9... Potem tez się postaram. Może uda mi się do dwóch

Hmmm mój też się dalej budzi częściej w nocy choć to zależy bo czasami co 3h. Takie okienko budzenia jest między 23 a 4, a tak to ładnie chodzi spać 20/21 i budzi się ok 8. Ale już przestałam na to zwracać uwagę

Dziewczyny, który mam zamówić dla Hani 😂nie mogę się zdecydować na stronie jest tyle pięknych 😂😍😍

Załączniki

• Screenshot_20210902_102044_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210902_102044_com.android.chrome.jpg
    174,7 KB · Wyświetleń: 70
  • Screenshot_20210902_102145_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210902_102145_com.android.chrome.jpg
    191 KB · Wyświetleń: 70
  • Screenshot_20210902_102217_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210902_102217_com.android.chrome.jpg
    185 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry