reklama
Obudzilam ja, żeby iść na zakupyHanka jakaś taka zaspana pewnie przez tą pogodę ;D
Babcia nam kupuje skaroety bo twierdzi, że hani zimno w stopy jechała w wozku i jedną sobie ściągnęła czekam aż czapeczke kupi hani bo bd myslala,, że nie maMłody ma te same skarpetki
marta18691
Fanka BB :)
Dobre moja mama ostatnio kupiła skarpety dla dziewczynBabcia nam kupuje skaroety bo twierdzi, że hani zimno w stopy jechała w wozku i jedną sobie ściągnęła czekam aż czapeczke kupi hani bo bd myslala,, że nie ma
marta18691
U nas też pada więc poszlam do sklepu no już chleba nie miałamU nas nie da się wyjsc ;/ cały czas leje
G
gość _199
Gość
Ja nie daje. Do roku nic.Dziewczyny dajecie już może oprócz warzyw jakieś mięsko? Typu indyk, cielęcina lub ryba no i słynne żółtko?
marta18691
Tak ma w słoiczkach obiadek z indykiem kurczakiem cielęcina królik i rybka żółtko nie dajeDziewczyny dajecie już może oprócz warzyw jakieś mięsko? Typu indyk, cielęcina lub ryba no i słynne żółtko?
rosenberg
Moja teściowa też przy każdej wizycie naszej kupuje skarpety młodemu. A on ma jakieś niewymiarowe stopy i każde mu spadają, natomiast w wózku sobie je ściąga.Babcia nam kupuje skaroety bo twierdzi, że hani zimno w stopy jechała w wozku i jedną sobie ściągnęła czekam aż czapeczke kupi hani bo bd myslala,, że nie ma
reklama
Ja daje fakt, że większości sloiczki ale normalnie z mięsem. Ogólnie daje jej juz wszystko. Żółtko dostaje, bułeczkę dzis piekłam to też dostala. Wchodzę w etap, że będzie jadla juz co myDziewczyny dajecie już może oprócz warzyw jakieś mięsko? Typu indyk, cielęcina lub ryba no i słynne żółtko?