Mój przy zmianie pieluchy coś tam czasem dotknie, ale nie żeby był jakoś specjalnie zainteresowany.Do mam chlopcow
Czy zauwazylyscie, zeby Wasi mali panowie dotykali sie po genitaliach? Nie wiem, czy mojego Szkraba cos tam drazni czy to taki etap rozwoju i po prostu siega tam raczkami.
reklama
G
gość _199
Gość
Pod spodem bodziak/bluza, a na górze spodnie. Dzięki temu nie myślę co i jak ubrać, tylko mam wszystko gotowePokażesz zdjecie jak masz posegregowane stylowa?
Tak z ciekawości chciałabym zobaczyć bo sobie myślę czy nie łatwiej bt bylo tak kupować i układać ubrania małej. Ale nie wiem jak do tego podejść;D
Załączniki
sandra0777
Fanka BB :)
Mi powiedziala polozna, ze normalnie myje-tylko jakby sie robilo czerwone, to delikatnie odciagnac, wiec tego nie robie.W ogóle jak wygląda pielęgnacja takiego chłopca malego? Trzeba skórkę obciagac juz? Czy się tego nie robi kiedyś coś tam czytalam i nie wiem czy w ogóle tak się robi
Próbowałaś tych plasterków aromaktiv czy jakoś tak? U mnie na katar zawsze tylko, inhalacje z soli, witamina C, i masc majerankowa. I czasami plasterek ten naklejkam. Na noc żeby lepiej się oddychałoMloda dostala mega kataru. Nie spi wogole bo jej zawala... ;/ tragedia... odciągam, isonaisn do nosa poszedl i witamina C ogólnie. Co jeszcze zeby jej pomoc? Nie chce iść do lekarza od razu po masę lekow
G
gość _199
Gość
Moje dziecko poszło spać o 24 i wstało po 5
Kocham takie życie.
Kocham takie życie.
Ja nauczyłam mloda ze dopiero jesc dostaje kolo 5 takze spac poszla o 20 i spi sobie dalej a ja patrze na niąMoje dziecko poszło spać o 24 i wstało po 5
Kocham takie życie.
Nie próbowałam. Bo zaczęło się wieczorem. Dwa dni mloda byla niepewna to dostawala wit c. A wieczorem cala zawalona. Pokasluje od kataru i do północy nie spala... materac jej podniosłam wyżej zeby jej bylo lepiej... zaraz wjeżdża inhalacje. I zobaczymyPróbowałaś tych plasterków aromaktiv czy jakoś tak? U mnie na katar zawsze tylko, inhalacje z soli, witamina C, i masc majerankowa. I czasami plasterek ten naklejkam. Na noc żeby lepiej się oddychało
Super pomysłPod spodem bodziak/bluza, a na górze spodnie. Dzięki temu nie myślę co i jak ubrać, tylko mam wszystko gotowe
reklama
G
gość _199
Gość
Zazdroszcze. U nas jak dałam butelkę z wody to taki ryj był.. powoli nie wyrabiam, a zaraz studia się zaczynają.Ja nauczyłam mloda ze dopiero jesc dostaje kolo 5 takze spac poszla o 20 i spi sobie dalej a ja patrze na nią