reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja jak byłam młodsza to chodziłam na imprezy a potem przestałam. Ogólnie nie lubię sylwestra bo zawsze się stresuje że kolejny rok za mną i śmierć coraz bliżej 😂😂🥴 ostatnie kilka to w domu siedziałam i tylko sylwester w tv i gry na PlayStation albo planszowki z facetem. A w tym roku chcemy zaszaleć :D i zrobić fajną imprezkę, nagotuje coś pysznego i przekąski zrobie, playlistę do tancow i jakieś smaczne alko i jedziemy :D
Ale niestety wszystko od młodego zależy. musi przede wszystkim zjeść z butli... A na razie jest strajk butelkowy całkowity. Aczkolwiek myślę że do tego czasu już spokojnie się wyrobi i damy radę ;D
A ja nie, byłam z takim zjebem w związku, że bez jego pozwolenia pierdnąć nie mogłam 🤣

reklama
A ja nie, byłam z takim zjebem w związku, że bez jego pozwolenia pierdnąć nie mogłam 🤣
A ja mam meza który gra na weselach i każdy sylwester od 11 lat byl zajęty wlasnie jego praca. Wiec jak się kiedyś trafil rok kiedy akurat byl w domu. To zrobiliśmy sylwestra samo zeby wkoncu sie pobawić.... pol osiedla potem o nas gadalo hahahha a teście do tej pory wspominają tego sylwestra. A minęło już kilka dobrych lat ;D

Do mam chlopcow
Czy zauwazylyscie, zeby Wasi mali panowie dotykali sie po genitaliach? Nie wiem, czy mojego Szkraba cos tam drazni czy to taki etap rozwoju i po prostu siega tam raczkami.

O taak, zawszę to robi jak mu zmieniam pieluchę. Najgorzej jak zrobi kupę, ściągam pieluchę, a on zaraz rączką za siusiaka łapie 🙈
W ogóle jak wygląda pielęgnacja takiego chłopca malego? Trzeba skórkę obciagac juz? Czy się tego nie robi 😂kiedyś coś tam czytalam i nie wiem czy w ogóle tak się robi 😂

W ogóle jak wygląda pielęgnacja takiego chłopca malego? Trzeba skórkę obciagac juz? Czy się tego nie robi 😂kiedyś coś tam czytalam i nie wiem czy w ogóle tak się robi 😂
Ja odciagam, ale tylko do oporu, nie ściągam calego napletka. Ale nie ukrywam, że gdyby u nas istniało obrzezanie, byłoby łatwiej 🤣

reklama
Ja się w ogóle nie wtrącam, robi jak chce. On wręcz się mnie pyta co ma robić, a ja przewracam oczami i mówię, że też jest ojcem 💁
Z ubrankami nie ma problemu, bo ja mam w szafie poukładane gotowe stylowki, ułatwienie dla mnie samej
Pokażesz zdjecie jak masz posegregowane stylowa?
Tak z ciekawości chciałabym zobaczyć bo sobie myślę czy nie łatwiej bt bylo tak kupować i układać ubrania małej. Ale nie wiem jak do tego podejść;D

Do góry