reklama
W hm z takim stanem one nie są mocno uciskająceSprawdzone ladne ubranka tzn spodnie z nieuciskającą gumka w pasie ? Mloda jest dosyć spora jak wiecie j wszystkie typowa leginsy cisna ja w brzuch ;/
Załączniki
Spokojnie, mój też teraz zaczął wybrzydzać. Na początku jadł więcej, a teraz zależy co, ale jak pietruszka wcześniej była ok tak teraz bardziej pluł niż jadł. Z owoców to tylko banan i zjadł mi wczoraj sporo gruszki, ale rano nie chciał za bardzo W ogóle zauważyłam, że niechętnie je papki jak ciśnie kupę albo nie może zrobić, a jak już zrobi to chętniej je. Jak Twój sporo mleka pije to nie ma się co przejmować, ja muszę mojemu jakieś papki w ramach posiłku dawać, bo mleko już tylko 3x 210ml.ale mój wszamał już papki aż mi się uszy trzęsły po 120g dziennie a teraz od wczoraj nie chce
wczoraj jeszcze coś zjadł ale pluł a dzisiaj to masakra
A nie macie wrazenia ze od rozszerzania zaczely się problemy z kupa ?Spokojnie, mój też teraz zaczął wybrzydzać. Na początku jadł więcej, a teraz zależy co, ale jak pietruszka wcześniej była ok tak teraz bardziej pluł niż jadł. Z owoców to tylko banan i zjadł mi wczoraj sporo gruszki, ale rano nie chciał za bardzo W ogóle zauważyłam, że niechętnie je papki jak ciśnie kupę albo nie może zrobić, a jak już zrobi to chętniej je. Jak Twój sporo mleka pije to nie ma się co przejmować, ja muszę mojemu jakieś papki w ramach posiłku dawać, bo mleko już tylko 3x 210ml.
Moja zaczela miec problemy i sie zastanawiam czy to od rozszerzania czy od mleka 2.
Ja mleko daję już tylko 3 razy po 210ml w ciągu dnia, w nocy nie je. Do tego 2-3 razy jakieś jedzonko, ale póki to są wciąż owoce albo warzywa, raz zupkę zrobiłam. Od jutra spróbuję z kaszką, potem myślę o ryżu, bo to jednak bardziej syte niż same owoce, czy warzywaDziewczyny powiedzcie mi ile piją mleka Wasze cudaki przy rd? Bo Lena w nocy pije raz, albo dwa razy (zazwyczaj 120 ml, bo więcej nie wypija). A z rana (150) i na wieczór - 210, czasami w dzień jeszcze jak mało zje obiadku, to dam mleko.
Siostra mi kazała oduczać w nocy pić mleko. Ale ja robię tak, że jak marudzi biorę do nas, jak zaśnie to nie daje mleka, a jak się kręci i kręci, to robię mleko i ona idzie spać (jeszcze muszę ją regularnie odnosić do łóżeczka, ale z tym ciężko, bo sama zasypiam). Rano między 9/10 daje kaszkę, jak mało zje, to wtedy po godzinie daje mleko. Potem jak idzie spać daje obiadek zje pół słoiczka, za 3 godziny deserek i zazwyczaj na noc mleko.
U mnie mloda pije mleko po 150 3 razy dziennie. Do tego raz kasza i raz warzywka lub zupka... A w nocy to ile się zachce bo inaczej nie idzie uspokoić. Czasem to jest dwa razy. A czasem i 4... nie mam pojęcia jak ja odzwyczaić od tych nocnych karmien
Ja tak daję jak w tabelce, ale nie dlatego, że tak napisali tylko tak naturalnie wyszło. Widziałam, że 180ml na porcję to mu za mało, więc zwiększyłam pojemność porcji, obcinając to czwarte karmienie i przynajmniej mam teraz kiedy podać coś innego na spokojnje, bo tak to wciąż było mleko i musiałam upychać papki. Mój z tych co lubi pospać, więc dziś np. pierwszy posiłek o 10 dopiero dostałNo u mnie też tyle karmień wychodzi, tylko przerwy dłuższe wychodzą. W nocy wodą pluje i nie chce, kręci się i kręci, mleko dostanie i zasypia.. Wiadomo, że mleko jest najważniejsze, dlatego też podaje normalnie. Żeby nie było, ja się nie sugeruje tabelką, gdzie powinna jeść 3 razy w ciągu doby.
Mój generalnie nie ma problemów z kupą, tylko kilka razy tak było, że nie chciał jeść, a chwilę później cisnął i jak już zrobił to jadł dalej. I wczoraj był marudny, bobka małego zrobił, a potem płacz, ale jak zjadł gruszkę to już normalnie zrobił. Ja dopiero zaczęłam podawać mleko 2, na razie tylko 1 porcję w ciągu dnia, więc ciężko ocenić, myślę, że jak mleko to samo to raczej nie będzie powodować zaparć, raczej właśnie jakieś pokarmy, dlatego dodatkowo podaje mu wodę, ale w takiej butelce dziubkiem jak niekapek, więc wypija niewiele i nie wiem, czy nie chce, czy nie ogarnia tego smoczkaA nie macie wrazenia ze od rozszerzania zaczely się problemy z kupa ?
Moja zaczela miec problemy i sie zastanawiam czy to od rozszerzania czy od mleka 2.
reklama