reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tego się nie dziedziczy tylko przyzwyczaja 😀
Cicho 🤣🤣 daj mi zwalic na geny 😁😁

Do granic możliwości irytuje mnie tekst " myslisz juz o drugim? Bo wiesz teraz to najlepiej bo najmniejsza różnica wieku. Działajcie jak najszybciej" ;D ile ja razy to slyszalam.
A ***** prawda. Moja siostra i brat byli rok po roku i się nie znoszą, a ja od nich 14 lat młodsza i mam z nimi super kontakt, mamę miałam tylko dla siebie i zabawki też.
To wcale nie jest powiedziane, że mala różnica jest super, bo dziecko może być zazdrosne i wcale nie będzie się chciało bawić. W dodatku jak mi mały nie sypia, a miałabym być teraz w ciąży i zaraz mieć noworodka, który będzie się budził naprzemian że starszym bratem, to dziękuję.

reklama
Hej dziewczyny, my od 3 dni na urlopie. Jestesmy na campingu w Czechach 😁 mamy kampera pozyczonego od teściów. Malutka zachowuje sie baardzo ladnie. Jestesmy z druga rodzina z dzieciakami, wiec jest z kim pogadac i tez dzielimy sie wyrozumialoscia 😁

Probuje nadrobic postu w trakcie usypiania, ale nie wiem czy mi sie uda 😅

Cicho 🤣🤣 daj mi zwalic na geny 😁😁

A ***** prawda. Moja siostra i brat byli rok po roku i się nie znoszą, a ja od nich 14 lat młodsza i mam z nimi super kontakt, mamę miałam tylko dla siebie i zabawki też.
To wcale nie jest powiedziane, że mala różnica jest super, bo dziecko może być zazdrosne i wcale nie będzie się chciało bawić. W dodatku jak mi mały nie sypia, a miałabym być teraz w ciąży i zaraz mieć noworodka, który będzie się budził naprzemian że starszym bratem, to dziękuję.
Tez mam taka wizje na dwoje maluchów. Jedno wstaje, drugie zasypia. Drugie wstaje pierwsze zasypia. ;D i tak wkolo haha

U nas noc nienajgorsza. Poszedł spać po 20, pobudka na mleko przed 23, potem po 2 i po 4. A potem już dopiero rano przed 8 :D jak na ostatnie rewelacje to fajnie. No i całą noc po karmieniu odkładałam do łóżeczka. Dopiero rano chwilę z nami leżał :D

Hej dziewczyny, my od 3 dni na urlopie. Jestesmy na campingu w Czechach 😁 mamy kampera pozyczonego od teściów. Malutka zachowuje sie baardzo ladnie. Jestesmy z druga rodzina z dzieciakami, wiec jest z kim pogadac i tez dzielimy sie wyrozumialoscia 😁

Probuje nadrobic postu w trakcie usypiania, ale nie wiem czy mi sie uda 😅
Ale czadowe wakacje! Marzy mi się podróż kamperem 😀😀😀 ja odliczam dni do 15 września na urlop 😂

Dziewczyny, moja Panna usiadla 😁😳

Załączniki

• 1DD684DC-28EC-4C3A-851F-96D94BF1D13B.jpeg
    1DD684DC-28EC-4C3A-851F-96D94BF1D13B.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 81
Ty cycem karmisz ? Ja się dzisiaj z nim położyłam ok. 4 do łóżka, wystawiłam mu pierś i poszłam spać. Przebudzilam się koło 6 i sobie jadł, więc chyba to jest jakiś na niego sposób.
Ja tak matkę męczyłam do 3rz, jestem przerażona, że ma to po mnie.
Teraz już w większości butlą, ale mamy jeszcze około 2-3 karmienia cycem. Ale tej nocy nie było znaczenia czy dostał cyca czy butle i tak była pobudka co pół h. Ja staram się jak sobie poje z cyca to mu wyciągam żeby cycus nie robił mu za smoczka.

Dziewczyny, moja Panna usiadla 😁😳
Super, jak puści rączki to też leci do przodu albo tyłu?
Teraz już w większości butlą, ale mamy jeszcze około 2-3 karmienia cycem. Ale tej nocy nie było znaczenia czy dostał cyca czy butle i tak była pobudka co pół h. Ja staram się jak sobie poje z cyca to mu wyciągam żeby cycus nie robił mu za smoczka.
Ja juz odpuściłam konsekwencje 🤣

reklama
Do góry