reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie problem z małej snem bo byla burza. Tak nawalało gdzies obok i sie blyskalo ze szok. Mloda sie mega wystraszył. Byl placz i wgl q teraz problem z ponownym snem

Ja niedoświadczona i biorą pół domu. Ale nad wodą sprawdza nam się półnamiot, parasol, ten koc piknikowy, ubranko UV, filtr 50, zabawki które potem mogę umyć pod bieżącą wodą,. Ja to jeszcze nad morze biorę chustę i nosidło i leżaczek babybjorn [emoji23]. A i muszę kupić łóżeczko turystyczne.
Bardziej doświadczone mamuśki pomocy. Jade z młodą jednak nd morze. Co niezbędne z takim maluchem ? Mysle o namiocie przeciwsłonecznym takim małym na plaze dla niej. Cos jeszcze się sprawdza ?

Ja niedoświadczona i biorą pół domu. Ale nad wodą sprawdza nam się półnamiot, parasol, ten koc piknikowy, ubranko UV, filtr 50, zabawki które potem mogę umyć pod bieżącą wodą,. Ja to jeszcze nad morze biorę chustę i nosidło i leżaczek babybjorn [emoji23]. A i muszę kupić łóżeczko turystyczne.
Lozeczko tez biorr;p mysle o chuscie wlasnie żeby małej wkolo nie nosic bo chce mieć wolne rece;p

reklama
Moja zasnęła po 20 jakoś, ale jak się cieszyłam, że grzecznie śpi, tak na brzuch zaczęła i chwilę pośpi i marudzi, kręciła się niemiłosiernie. Wstała o północy, dałam ją narzeczonemu, żeby się nią zajął, bo już miałam dosyć. Wzięłam do nas, zasnęła w końcu i po 3 pobudka znowu. Chyba przez to, że było u nas parno, potem w nocy burza była. Wstała przed 7. 🙄

Załączniki

• IMG_20210728_195742.jpg
    IMG_20210728_195742.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 70
Do góry