Mala szczepienie ma opóźnione o 3 tygodnie. Raz byla chora a potem 2 tygodnie nie bylo wlqsnie lekarzy... i dopiero nas zapisali na jutro. Tez czekalismyA u nas jak na złość nie ma lekarzy nigdy nie było takich akcji
reklama
marta18691
Fanka BB :)
U nas zawsze były szczepienia a dzwoniłam w środę w tamtym tygodniu to kazali zadzwonić za tydzień lub 2tygMala szczepienie ma opóźnione o 3 tygodnie. Raz byla chora a potem 2 tygodnie nie bylo wlqsnie lekarzy... i dopiero nas zapisali na jutro. Tez czekalismy
Karolina9933
Dziewczyny te które szczepią swoje dzieci infanrixem, czy u Was w ogóle dostępna jest ta szczepionka?
sandra0777
Ja szczepie ta szczepionka i rzeczywiscie nigdzie jej nie ma juz-ma byc pod koniec roku. Lekarz zaproponowal mi inna szczepionke, ale sie nie zgodzilam i obdzwonilam pol Warszawy az w koncu znalazlam jedna dawke i czeka w lodowce.Dziewczyny te które szczepią swoje dzieci infanrixem, czy u Was w ogóle dostępna jest ta szczepionka?
*Katarina*
U nas nie, czekam już ponad miesiąc.... Już nawet nie chce się denerwować. Ustaliliśmy z pediatra że czekamy najpóźniej do końca lipca ...Dziewczyny te które szczepią swoje dzieci infanrixem, czy u Was w ogóle dostępna jest ta szczepionka?
Karolina9933
Czyli u Was to samo. U nas już ostatnia dawka i takie rzeczy :/ nie wiem co zrobię jak jej nie będzie
*Katarina*
Dziewczyny mam pytanie. Jak kąpiecie swoje maluszki w wanience? Trzymacie je pod główką a dłoń przy paszce? Czy jakoś kładziecie na czymś żeby było wygodnie? Ja mam wrażenie że coś źle robię i można dużo prościej
marta18691
Ja w wannie mojego kąpie mate mam w wannie i nie trzymam małego mało wody leje do wanny szybko go myje i wyciągamDziewczyny mam pytanie. Jak kąpiecie swoje maluszki w wanience? Trzymacie je pod główką a dłoń przy paszce? Czy jakoś kładziecie na czymś żeby było wygodnie? Ja mam wrażenie że coś źle robię i można dużo prościej
marta18691
Niewiem co to się dzieje terazCzyli u Was to samo. U nas już ostatnia dawka i takie rzeczy :/ nie wiem co zrobię jak jej nie będzie
reklama
Ja kupilam taka wanienke że od początku nie muszę trzymacDziewczyny mam pytanie. Jak kąpiecie swoje maluszki w wanience? Trzymacie je pod główką a dłoń przy paszce? Czy jakoś kładziecie na czymś żeby było wygodnie? Ja mam wrażenie że coś źle robię i można dużo prościej