reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ha ha znam to, mój już od jakiegoś czasu strasznie piszczy, że zwariować można, ale generalnie nie narzekam, bo mam wymarzone dziecko 🥰 jeden dzień tylko ostatnio miał co tak więcej marudził i słabo w dzień spał, więc może skok albo co 🤷 a tak to w domu praktycznie nie płacze, ładnie śpi, sam się sobą potrafi zająć na macie, na spacerach nie marudzi. Nawet dziś byliśmy u siostry to spokojny był i się uśmiechał do wydzierającego się kuzynostwa (3 i 6 lat) a my mogliśmy pogadać 😱
Czasami szok co te dzieci robią🤭

reklama
Ha ha znam to, mój już od jakiegoś czasu strasznie piszczy, że zwariować można, ale generalnie nie narzekam, bo mam wymarzone dziecko 🥰 jeden dzień tylko ostatnio miał co tak więcej marudził i słabo w dzień spał, więc może skok albo co 🤷 a tak to w domu praktycznie nie płacze, ładnie śpi, sam się sobą potrafi zająć na macie, na spacerach nie marudzi. Nawet dziś byliśmy u siostry to spokojny był i się uśmiechał do wydzierającego się kuzynostwa (3 i 6 lat) a my mogliśmy pogadać 😱
zazdroszczę🙈

U mnie mala maruda od paru dni. Ledwo z nia funkcjonuje. A najgorsze ze strasznie marudzi przy jedzeniu. Odpycha butle a za chwile placze za mlekiem. Wierci sie, szarpie, wygina. A z drugiej strony chce jeść. Porazka jakas. Na rękach nie chce jeść woec karmie butla od paru dni na leżąco w łóżeczku. Bo inaczej nie zje. Czekam aż wróci moje dane dziecko ;D
u nas tak jest od dwoch tygodni, mąż twierdzi że to skok rozwojowy i mnie pociesza ale ja coraz bardziej się boję, że zostanie mi taka maruda i płaczek🙈🤯

Dziewczyny moze ktoras ma drewniane lozeczko na kółkach i może polecić cos dobrego? Niestety mala mi wyrosła z dostawki a ze w dzień usypia przy bujania potrzebuje łóżeczka koniecznie na 4 kółkach żeby jej wstawić w domu na dół. Bo na piętrze mamy zwykle.

My po chrzcinach, Lena była grzeczna, pół mszy przespała, przy polaniu główki trochę marudziła, przyjęcie super :)

Załączniki

• IMG_20210627_225550_300.jpg
    IMG_20210627_225550_300.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry