reklama
G
gość _199
Gość
Mój cały dzień śpi, też jakoś dziwne to w jego przypadkuKto mi podmienił dziecko?Mały maruda od rana jest, mam nadzieję że to tylko te zęby ;D
Ja nic nie daje. Moskitere na wozek. Podobno chicco psikacz jest od 2 miesiącaDziewczyny jedziemy nad jeziorko. Co na komary dla młodego?
G
gość _199
Gość
Nie mam wózka, leżymy na kocyku więc odpada.Ja nic nie daje. Moskitere na wozek. Podobno chicco psikacz jest od 2 miesiąca
Kupiłam takie plasterki, bo te opaski podobno nie są dla dzieci.
marta18691
Fanka BB :)
No fajny AhmedMy też nad jeziorkiem i zapomniałam młodemu wziąć czapki, więc wiąże pieluchę bo trochę wieje i młody wygląda jak Ahmed a nie Filip![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
marta18691
My dziś na Rynku byliśmy
Załączniki
U mnie mala maruda od paru dni. Ledwo z nia funkcjonuje. A najgorsze ze strasznie marudzi przy jedzeniu. Odpycha butle a za chwile placze za mlekiem. Wierci sie, szarpie, wygina. A z drugiej strony chce jeść. Porazka jakas. Na rękach nie chce jeść woec karmie butla od paru dni na leżąco w łóżeczku. Bo inaczej nie zje. Czekam aż wróci moje dane dziecko ;D
marta18691
Chyba ktoś Ci je podmieniłU mnie mala maruda od paru dni. Ledwo z nia funkcjonuje. A najgorsze ze strasznie marudzi przy jedzeniu. Odpycha butle a za chwile placze za mlekiem. Wierci sie, szarpie, wygina. A z drugiej strony chce jeść. Porazka jakas. Na rękach nie chce jeść woec karmie butla od paru dni na leżąco w łóżeczku. Bo inaczej nie zje. Czekam aż wróci moje dane dziecko ;D
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
reklama
Nauczyła się strasznie piszczeć i krzyczeć.. od paru dni nic nie robi tylko piszczy i krzyczy. Ma prpblem ze spaniem i z jedzeniem. Teagedia. Składam winę na skok rozwojowy i mam nadzieje ze jeszcze wroci moja pociecha DChyba ktoś Ci je podmienił![]()