Mikstura
Fanka BB :)
Wiem U mnie Matylda zna samogłoski i parygmat z P i M. Przeczyta Mapa, Mama itp Reszta leżyPróbowałam sylabami, wiem ma jeszcze czas ale już bym chciala zeby umiała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem U mnie Matylda zna samogłoski i parygmat z P i M. Przeczyta Mapa, Mama itp Reszta leżyPróbowałam sylabami, wiem ma jeszcze czas ale już bym chciala zeby umiała
U nas różne rzeczy przeczyta ale wydaje mi się ze poprostu się je nauczyła na pamięćWiem U mnie Matylda zna samogłoski i parygmat z P i M. Przeczyta Mapa, Mama itp Reszta leży
A ja się boję, że jeśli się zdecydujemy na drugie bejbi to będzie potrzebne większe auto a ja mistrzem parkowania nie jestemKupilismy auto Ford s max nie ma porownania duze fajne autko
Mogę zapytać ile daliście ? Sama chce takie kupić. 5 czy 7 osobowe ??Kupilismy auto Ford s max nie ma porownania duze fajne autko
Podziwiam, że już myślisz o drugimA ja się boję, że jeśli się zdecydujemy na drugie bejbi to będzie potrzebne większe auto a ja mistrzem parkowania nie jestem
A to zależy, każdej nocy powtarzam że nigdy więcej, w dzień już się zastanawiamMogę zapytać ile daliście ? Sama chce takie kupić. 5 czy 7 osobowe ??
Podziwiam, że już myślisz o drugim
7 osobowe 18900Mogę zapytać ile daliście ? Sama chce takie kupić. 5 czy 7 osobowe ??
Dlatego moj maz ma prawkoA ja się boję, że jeśli się zdecydujemy na drugie bejbi to będzie potrzebne większe auto a ja mistrzem parkowania nie jestem
Ja po swoich trudnych początkach zapierałam się ze mloda bedzie jedynaczka ;D a teraz jak mloda skończyła 3 miesiące zaczęliśmy myśleć o rodzeństwie dla niej ;DMogę zapytać ile daliście ? Sama chce takie kupić. 5 czy 7 osobowe ??