reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Te że skip hop są super 😁 stwierdzilam, że sprawdzę te jak będą kijowe to nad jezioro wywiozę bo tam też potrzebuje
Ja z skip hop dorwałam matę dla małej z tym pałąkiem za 50 zł, a nowe po 350-500 zł 🙈

Załączniki

• IMG_20210524_105621.jpg
    IMG_20210524_105621.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 75
mój dzisiaj zrobił tak karczemna awanturę na fizjoterapii no nie dał się tej babce dotykać tylko ja albo Mąż no taka siara że hej 😬
no masaż niestety już musiała wykonać to tak krzyczał że w zasadzie żadna przyjemność dla niego 😱 nie wiem jak to będzie dalej 🙄
a jak mamy chodzące na rehabilitację? jak Wasze szkraby reagują?

mój dzisiaj zrobił tak karczemna awanturę na fizjoterapii no nie dał się tej babce dotykać tylko ja albo Mąż no taka siara że hej 😬
no masaż niestety już musiała wykonać to tak krzyczał że w zasadzie żadna przyjemność dla niego 😱 nie wiem jak to będzie dalej 🙄
Płacze jak przy szczepieniu, więc będę rezygnowała z tego, mały nie ma żadnych asymetrii ani napięcie, więc to tylko męczarnia dla dziecka. Co innego gdyby faktycznie musiał chodzić, trzeba by było zacisnąć zęby.

Mój chodzi tylko na Bobath i ta fizjoterapeutka go tak czaruje. Pod koniec płacze ale widzę że jest zmęczony. W domu też czasem płacze jak cwiczymy.

Płacze jak przy szczepieniu, więc będę rezygnowała z tego, mały nie ma żadnych asymetrii ani napięcie, więc to tylko męczarnia dla dziecka. Co innego gdyby faktycznie musiał chodzić, trzeba by było zacisnąć zęby.
A u Ciebie młody nie trzyma główki przy podciąganiu za ręce ? Przy tzw próbie trakcji ?

Moja pierwsza córka chodziła na rehabilitację to darła się bite pół godziny🙈

reklama
Mój chodzi tylko na Bobath i ta fizjoterapeutka go tak czaruje. Pod koniec płacze ale widzę że jest zmęczony. W domu też czasem płacze jak cwiczymy.
no u mnie się też cieszył dopóki na ręce go nie wzięła trochę go uspokoiłam ale potem wzięła go na brzuszku położyła na udach swoich i malowała kark no i wtedy już nic nie pomagało ryczał tak że aż się dławił😱 wyszlam stamtąd tak upocona, zła i z bólem głowy że masakra 🥶

Do góry