reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek 😡

Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na sen 🤣🤣

Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu 🤣
ja się ciesze że udalo mi sie magisterke obronić jeszcze w ciąży🤗 nie było łatwo bo to na początku ciązy i nie wiedziałam czy dam rade nie zwymiotowac podczas obrony😂😂

reklama
Screenshot_20210525-221444.png

Dzisiaj 4 miesiące 🎉🎉🎉

A ja wyspana 😁 mała zasnęła o 21 a wstała przed 7. No chyba po mnie ma to spanie.

Dziewczyny niektóre z nas dziś obchodzą pierwszy raz dzień matki w roli głównej 😍, życzę wszystkim aby dzieciaczki były dziś wyjątkowo grzeczne, cieszmy się każdą chwilą ;)
Co jej dajesz, że tak spi 😂. My z mezem też śpiochy a nasze dzieci nie 😂

Co jej dajesz, że tak spi 😂. My z mezem też śpiochy a nasze dzieci nie 😂
Ciiiii to jest sekret, nie no żartuje 😁. Przebudziła się koło 5, znaczy tak się kręciła, chyba nawet oczu nie otworzyła to dałam jej smoczka i myślę idę robić jej jeść zanim się rozbudzi i będzie płakać. Ale chyba mi się oczy zamknęły i usnęłam momentalnie, przebudziłam się 6:45 i poleciałam jej zrobić jedzonko bo trochę już za długo, wracam a ona już obudzona uśmiechnięta 😅.
Przesyłam Wam trochę uśmiechu 🤗

Załączniki

• IMG_20210525_222422.jpg
    IMG_20210525_222422.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 91
Ciiiii to jest sekret, nie no żartuje 😁. Przebudziła się koło 5, znaczy tak się kręciła, chyba nawet oczu nie otworzyła to dałam jej smoczka i myślę idę robić jej jeść zanim się rozbudzi i będzie płakać. Ale chyba mi się oczy zamknęły i usnęłam momentalnie, przebudziłam się 6:45 i poleciałam jej zrobić jedzonko bo trochę już za długo, wracam a ona już obudzona uśmiechnięta 😅.
Przesyłam Wam trochę uśmiechu 🤗
Mój też z rana zawsze śliczny uśmiech 😍 zasnął po 21 wczoraj a obudził się dziś po 5, więc nie jest najgorzej. Szkoda tylko, że nie dał się matce w jej dzień wyspać potem, bo jęczał no to wzięłam go do siebie obok tak, żebym miała przestrzeń do spania i znowu jęczał, dopiero przysnął jak go mocno przytuliłam, co średnio wygodne dla mnie było i obudził się jak tylko się ruszyłam, żeby odłożyć go do łóżeczka 😁 no a na dzień dobry starym dobrym zwyczajem siknął jeszcze na przewijaku na otwartej pieluszce 🙈 także miło się dzień matki zapowiada 🤪

reklama
Do góry