reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja łączę się w bólu tez 😂 mloda spi teraz w nocy ladnie. Starsza przez katar i kaszel budzila się często. Już wkoncu wzielam ją do nas. Do nas może za dużo powiedziane bo maz sie wyniósł wtedy do corki pokoju 😂 a tak serio to dzisiaj padam na twarz. Nie mam co zrobić na obiad bo żadnego mięsa nie mam, a maz warzywami samymi gardzi 😂 mloda chce naleśniki to luzik. Sprzątnęłam 2 łazienki, pokój corki, trochę próbuje kuchnie wymyć bo już patrzec na nią nie mogę, i nałożyłam czysta pościel. zamiar mam jeszcze piekarnik ale nie wiem czy na szorowanie starczy mi sił. Mialam dzis ruszyć na orbiterka ale jest godzina 14 a mi brak sił😂😥 juz nawet nie pamiętam czy rano mylam zęby 🤯😂😂
Nie, Kochana - to Ty sie nie laczysz w bólu 😁😁😁

reklama
Ja tez naleze do osob bardzo zorganizowanych, a teraz nie mam czasu sie przyslowiowo po dupie podrapac 😉 mieszkamy w chlewie 😝 udaje mi sie co jakis czas zrobic cos dla siebie, ald wtedy maz doglada malej. W ciagu dnia ma ze trzy godzinne drzemki... przy dobrych wiatrach. Generalnie raczej wymaga uwagi, jak jej nie poswiecamy to sie zaczyna drzec 🤦‍♀️

aż mi mózg zaparował od tego ile zrobiłaś 🤪
co w tym czasie robisz z małą jak wykonujesz te czynności?
Jedna rysuje maluję, bawi się lalkami czy coś 😂 a mloda, mata, kanapa, bujaczek, lozeczko 😂 myje lazienke to ja blisko gdize klade na macie i gadam do niej jak szoruje zlew 😂 i tak oo. Gadam i gadam i gadam i ona się śmieje 😂

Ja powiem szczerze nie wiem jak ludzie ogarniaja drugie dziecko przy takim maluchu 😱 a co dopiero wiecej dzieci 😱 ale moze to tez kwestia dziecka 😅

Nowa zabawka corce przyszla 😂😂

Załączniki

• Screenshot_20210525_145752_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Screenshot_20210525_145752_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    276,5 KB · Wyświetleń: 87
Nowa zabawka corce przyszla 😂😂
Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek 😡

Ja tez naleze do osob bardzo zorganizowanych, a teraz nie mam czasu sie przyslowiowo po dupie podrapac 😉 mieszkamy w chlewie 😝 udaje mi sie co jakis czas zrobic cos dla siebie, ald wtedy maz doglada malej. W ciagu dnia ma ze trzy godzinne drzemki... przy dobrych wiatrach. Generalnie raczej wymaga uwagi, jak jej nie poswiecamy to sie zaczyna drzec 🤦‍♀️
Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na sen 🤣🤣

Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu 🤣

Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek 😡

Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu 🤣
To dziecko ma drzemki w ciagu dnia - nie ja 😁😁😁

reklama

Bedziesz miala starsze dziecko to ty będziesz krzyczeć na ludzi że twój syn wpadł komuś pod nogi z rowerkiem 😂
Także punkt widzenia zmienia się. Z reszta dzieci uczy się uwagi i beze mnie na tym jeździć nawet nie będzie, bo to niebezpieczne

Do góry