reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wybacz, ale nienawidzę jak dzieci na tym śmigają po parku i nie patrzą na ludzi dookoła, ile razy by mi wpadł ktoś na wózek 😡

Ja już w dzień nie sypiam, szkoda mi czasu na sen 🤣🤣

Do końca miesiąca muszę oddać 1 rozdział pracy dyplomowej, a nie mam napisanego nawet tytułu 🤣
Wlasnie ja tez mam w planach zrobienie kursu - na razie ksiazka lezy tylko na polce obok lozka i sie kurzy 🤣

reklama
Chyba zostane wróżka 😂 pitole jeszxze bardziej tego nie chce

Załączniki

• Screenshot_20210525_151717_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210525_151717_com.android.chrome.jpg
    346,2 KB · Wyświetleń: 94
Ja powiem szczerze nie wiem jak ludzie ogarniaja drugie dziecko przy takim maluchu 😱 a co dopiero wiecej dzieci 😱 ale moze to tez kwestia dziecka 😅
To zalezy duzo od dziecka u mnie jest ok umiem sobie duzo rzeczy zrobic w tym czasie jak spi😁a nawet jak nie spi to karuzele wlacze i dziecka nie ma😁no i dobra organizacja ja sobie na obiad wszystko rano przygotowuje i potem moge inne rzeczy robic😊

To zalezy duzo od dziecka u mnie jest ok umiem sobie duzo rzeczy zrobic w tym czasie jak spi😁a nawet jak nie spi to karuzele wlacze i dziecka nie ma😁no i dobra organizacja ja sobie na obiad wszystko rano przygotowuje i potem moge inne rzeczy robic😊
Trzeba jeszcze rano znaleźć czas 🤣 ją przed snem nastawiam pranie i rozwieszam jak młody wstanie w nocy na jedzenie.
Wlasnie ja tez mam w planach zrobienie kursu - na razie ksiazka lezy tylko na polce obok lozka i sie kurzy 🤣
Gdyby nie zdalne nauczanie to bym nie zdała tych studiów. Za dużo z tym wszystkim roboty ;/

istna hipokryzjia z ich strony a wczoraj czytałam że ludzie na taką przez te dwa lata leczyć się nie mogli ☹️
Przestan, dlatego myślę że to wszystko ściema. Wywala tyle pieniędzy w błoto. Zamiast finansować leczenie ludzia którzy tego potrzebują. Nie masz 9 mln nie uratujesz dziecka. Idioci tacy że szok.. Serio jest mi poprostu przykro tak po ludzku, że ten świat spada na psy.

reklama
łącze się w bólu 😓 u mnie to samo. rano zaliczyliśmy spacer a teraz śpi na mnie 😑 i wex tutaj obiad zjedz albo dietę trzymaj aha....nie mam na to pomysłu.
w pracy jestem mega zorganizowana i wszystko musi chodzić jak w zegarku a z dzieckiem na nic kompletnie czasu nie mam jak wezmę prysznic to jest super 👍 😭
Ja też byłam zawsze w pracy świetnie zorganizowana, a teraz to nie ma sensu nic planować 😂 Ale w sumie to praca nauczyła mnie też, że czasami perfekcyjny plan może się szybko zawalić, z przyczyn ode mnie niezależnych, a powstać chaos.

Jak nie muszę teraz nigdzie być na czas, to już nic nie planuję. Jak mała chce spać na mnie (czyli zawsze w dzień), to śpi. Jak jest wyspana i najedzona, to idziemy na spacer. Jak mi da zjeść, to jem - zazwyczaj koło 13 😂. Jak nie stawiam sobie żadnych konkretnych celów, to żyję spokojniej i mogę się cieszyć czasem z Małą ;) Najwyżej dom brudem zarośnie.
aż mi mózg zaparował od tego ile zrobiłaś 🤪
co w tym czasie robisz z małą jak wykonujesz te czynności?
Miałam to samo czytając 😂 Ja tam dzisiaj umyłam naczynia i zlew oraz włożyłam różne poniewierające się dokumenty w stosowne teczki i jestem dumna z tego, że tyle się udało zrobić 😂

Do góry