reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja robi średnio 2-3 kupki dziennie póki co...

Smoczek akceptuje tylko, gdy jedziemy autem..., ewentualnie w lesie na spacerze... inaczej nie ma mowy! Czasem zasypia przy moim cycku za to, a czasem nawet bez cycka. Nie ma reguły🤷‍♀️

reklama
A wyparzanie butelki za każdym razem ? Ja tak robiłam do tej pory poczym zostałam skrytykowana w szpitalu ze butelek sie nie wyparza bo dziecko musi się oswajać z bakteriami ;D

Moja robi przeważnie jedną kupkę dziennie, czasem dwie.
Dziewczyny czy smarujecie czymś buzię dzieciom? Moja ma dosyć suchą skórę na buzi wyczuwalną pod palcem i troszkę krostek. I zastanawiam się żeby ją czymś nawilżyć.

A wyparzanie butelki za każdym razem ? Ja tak robiłam do tej pory poczym zostałam skrytykowana w szpitalu ze butelek sie nie wyparza bo dziecko musi się oswajać z bakteriami ;D
Ja na początku wyparzałam wszystko, ale teraz coraz częściej myję tylko płynem do naczyń, właśnie żeby nie był taki sterylny, ale chłopak wciąż wyparza 🙈 Z tym, że jak wyparzany (w sterylizatorze) to przed nie myjemy, tylko wypłukujemy w ciepłej wodzie.

reklama
Do góry