To ja tak miałam ostatnio jak po dniu bez kupy w końcu zrobił a teraz będzie jeszcze więcej pewnie jak zrobi, bo już 2 dni nic tylko co chwilę pierdzi jakby nie wiem co jadł a najlepsze, że zawsze podczas przebierania stópki mi pcha w tą brudną pieluchę kiedyś wsadził najpierw w kupsko, po czym dotknął tą stópką czoła chłopaka ohoho chyba o wilku mowa, właśnie kupa idzieMój jak czasem narobi to takie teksty lecą: ,,o kurczę, zaraz zwymiotuje", ,,teraz tatuś Cie przewinie" albo ,,od czego tu zacząć...". Czasem faktycznie rozbiorę go, ocenię sytuację i się zastanawiam jak do tego podejść xd
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
No chyba tak dzieci mają, że pchają nogi akurat w kupę, jak się je przebiera.To ja tak miałam ostatnio jak po dniu bez kupy w końcu zrobił a teraz będzie jeszcze więcej pewnie jak zrobi, bo już 2 dni nic tylko co chwilę pierdzi jakby nie wiem co jadł a najlepsze, że zawsze podczas przebierania stópki mi pcha w tą brudną pieluchę kiedyś wsadził najpierw w kupsko, po czym dotknął tą stópką czoła chłopaka ohoho chyba o wilku mowa, właśnie kupa idzie
Ale się uśmiałam ale mój też mi często wkładka stopkę w brudnego pampersaTo ja tak miałam ostatnio jak po dniu bez kupy w końcu zrobił a teraz będzie jeszcze więcej pewnie jak zrobi, bo już 2 dni nic tylko co chwilę pierdzi jakby nie wiem co jadł a najlepsze, że zawsze podczas przebierania stópki mi pcha w tą brudną pieluchę kiedyś wsadził najpierw w kupsko, po czym dotknął tą stópką czoła chłopaka ohoho chyba o wilku mowa, właśnie kupa idzie
Maluszek001
Mój mówił tak samo, ale po cesarce kilka razy powiedziałam że tak mnie brzuch boli, że nie mogę wstać żeby ją przewinąć i on musi i całe szczęście teraz już nie ma tego problemuMój narzeczony powiedział, że siku przebierze, ale z kupy to nie
Maluszek001
U nas najlepszym tekstem jest: "dziewczynko, coś ty żarła?! "Mój jak czasem narobi to takie teksty lecą: ,,o kurczę, zaraz zwymiotuje", ,,teraz tatuś Cie przewinie" albo ,,od czego tu zacząć...". Czasem faktycznie rozbiorę go, ocenię sytuację i się zastanawiam jak do tego podejść xd
Karolina9933
U mnie tak samo zawsze pcha stópki w kupęTo ja tak miałam ostatnio jak po dniu bez kupy w końcu zrobił a teraz będzie jeszcze więcej pewnie jak zrobi, bo już 2 dni nic tylko co chwilę pierdzi jakby nie wiem co jadł a najlepsze, że zawsze podczas przebierania stópki mi pcha w tą brudną pieluchę kiedyś wsadził najpierw w kupsko, po czym dotknął tą stópką czoła chłopaka ohoho chyba o wilku mowa, właśnie kupa idzie
Karolina9933
Hahah faktycznie, u nas też się czasem pojawia ten sam tekst ,,chłopie coś ty dzisiaj żarł"U nas najlepszym tekstem jest: "dziewczynko, coś ty żarła?! "
marta18691
Ja mam zapas jeszcze mam 10 opakowanHaha to chusteczki Ci chyba szybko się kończą
A my dzisiaj po kolejnej wizycie u neonatolog. Wyniki wyszly o dziwo dobrze, wykluczona alergia pokarmowa. Nie kierują nas narazie do kliniki !!;D ale mała ze względu na konflikt serologiczny niestety ma niedokrwistość i trzeba podawać zelazo i komplet witamin z grupy B. Jutro idziemy na szczepienie. To dopiero bedzie ;D
reklama
Michalina_25
Dziewczyny co na katarek i lekki kaszelek?