Rany dziewczyny, czy tylko moje dziecko poza spaniem i jedzeniem glownie ryczy? ostatnio nawet mata jej sie znudzila. Pol godziny to taki naprawde max. Troche dluzej wytrzyma jak ja trzymam na kolanach twarza do siebie ale np. wezme na rece to od razu szuka cycka i jest ryk. Wychowalam nalogowca
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Będzie aferowiczką od 2 miesiąca życia powoli już widać charakter jak się kształtuje, może będzie bardzo wygadana ja tu w szpitalu jak młody zje, odbije, zdrzemnie się 10min na rękach to zostawiam go w łóżeczku i o dziwo zajmuje się sam sobą ale bywają dni takie, że łóżeczko jednak parzy dupkę i trzeba nosićRany dziewczyny, czy tylko moje dziecko poza spaniem i jedzeniem glownie ryczy? ostatnio nawet mata jej sie znudzila. Pol godziny to taki naprawde max. Troche dluzej wytrzyma jak ja trzymam na kolanach twarza do siebie ale np. wezme na rece to od razu szuka cycka i jest ryk. Wychowalam nalogowca
Michalina_25
a Wy dalej w szpitalu?Będzie aferowiczką od 2 miesiąca życia powoli już widać charakter jak się kształtuje, może będzie bardzo wygadana ja tu w szpitalu jak młody zje, odbije, zdrzemnie się 10min na rękach to zostawiam go w łóżeczku i o dziwo zajmuje się sam sobą ale bywają dni takie, że łóżeczko jednak parzy dupkę i trzeba nosić
Michalina_25
a Wy dalej w szpitalu?Będzie aferowiczką od 2 miesiąca życia powoli już widać charakter jak się kształtuje, może będzie bardzo wygadana ja tu w szpitalu jak młody zje, odbije, zdrzemnie się 10min na rękach to zostawiam go w łóżeczku i o dziwo zajmuje się sam sobą ale bywają dni takie, że łóżeczko jednak parzy dupkę i trzeba nosić
rosenberg
Wychodzimy jutro albo generalnie na dniacha Wy dalej w szpitalu?
kwiatek250
Moja jeszcze niedawno na medal była, jadła,troszeczkę bawiła się i lulu, a teraz tylko je, płacze i ewentualnie śpi, ale tylko w moich ramionach, a wystarczy, że ją odłożę na kanapę czy do łóżeczka, z miejsca zaczyna płakać... Oczywiście przesłodko śpi w moich ramionach❤, tylko ja nic nie mogę zrobić...Rany dziewczyny, czy tylko moje dziecko poza spaniem i jedzeniem glownie ryczy? ostatnio nawet mata jej sie znudzila. Pol godziny to taki naprawde max. Troche dluzej wytrzyma jak ja trzymam na kolanach twarza do siebie ale np. wezme na rece to od razu szuka cycka i jest ryk. Wychowalam nalogowca
Mój o dziwo ostatnio mniej płacze, chociaż jak już płacze to jakby go mordowali teraz jak nie śpi (a ma czystą pieluchę, jest najedzony i generalnie ma dobry dzień) to trochę głuży albo obserwuje otoczenie, ale jak już mu się znudzi albo rodzice zajmą się czymś innym na dłużej, to też w rykRany dziewczyny, czy tylko moje dziecko poza spaniem i jedzeniem glownie ryczy? ostatnio nawet mata jej sie znudzila. Pol godziny to taki naprawde max. Troche dluzej wytrzyma jak ja trzymam na kolanach twarza do siebie ale np. wezme na rece to od razu szuka cycka i jest ryk. Wychowalam nalogowca
reklama
Może skok rozwojowy?Moja jeszcze niedawno na medal była, jadła,troszeczkę bawiła się i lulu, a teraz tylko je, płacze i ewentualnie śpi, ale tylko w moich ramionach, a wystarczy, że ją odłożę na kanapę czy do łóżeczka, z miejsca zaczyna płakać... Oczywiście przesłodko śpi w moich ramionach❤, tylko ja nic nie mogę zrobić...