reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Rany dziewczyny, czy tylko moje dziecko poza spaniem i jedzeniem glownie ryczy? 😐 ostatnio nawet mata jej sie znudzila. Pol godziny to taki naprawde max. Troche dluzej wytrzyma jak ja trzymam na kolanach twarza do siebie ale np. wezme na rece to od razu szuka cycka i jest ryk. Wychowalam nalogowca 😲🤦‍♀️

reklama
Rany dziewczyny, czy tylko moje dziecko poza spaniem i jedzeniem glownie ryczy? 😐 ostatnio nawet mata jej sie znudzila. Pol godziny to taki naprawde max. Troche dluzej wytrzyma jak ja trzymam na kolanach twarza do siebie ale np. wezme na rece to od razu szuka cycka i jest ryk. Wychowalam nalogowca 😲🤦‍♀️
Będzie aferowiczką😂 od 2 miesiąca życia powoli już widać charakter jak się kształtuje, może będzie bardzo wygadana 🙈 ja tu w szpitalu jak młody zje, odbije, zdrzemnie się 10min na rękach to zostawiam go w łóżeczku i o dziwo zajmuje się sam sobą 🤷🤷🤷 ale bywają dni takie, że łóżeczko jednak parzy dupkę i trzeba nosić

Będzie aferowiczką😂 od 2 miesiąca życia powoli już widać charakter jak się kształtuje, może będzie bardzo wygadana 🙈 ja tu w szpitalu jak młody zje, odbije, zdrzemnie się 10min na rękach to zostawiam go w łóżeczku i o dziwo zajmuje się sam sobą 🤷🤷🤷 ale bywają dni takie, że łóżeczko jednak parzy dupkę i trzeba nosić
a Wy dalej w szpitalu?

a Wy dalej w szpitalu?

Moja jeszcze niedawno na medal była, jadła,troszeczkę bawiła się i lulu, a teraz tylko je, płacze i ewentualnie śpi, ale tylko w moich ramionach, a wystarczy, że ją odłożę na kanapę czy do łóżeczka, z miejsca zaczyna płakać... Oczywiście przesłodko śpi w moich ramionach😍🥰🤷‍♀️🐣, tylko ja nic nie mogę zrobić...

U nas dzis dzień spędzony u dziadków na działce. Małej sie tak dobrze soalo na powietrzu ze szkoda ruszać bylo... A matka wrocila do domu i co ?.... i okres.
Znowu się zaczelo :D

Mój o dziwo ostatnio mniej płacze, chociaż jak już płacze to jakby go mordowali🤦‍♂️ teraz jak nie śpi (a ma czystą pieluchę, jest najedzony i generalnie ma dobry dzień) to trochę głuży albo obserwuje otoczenie, ale jak już mu się znudzi albo rodzice zajmą się czymś innym na dłużej, to też w ryk 😂

reklama
Moja jeszcze niedawno na medal była, jadła,troszeczkę bawiła się i lulu, a teraz tylko je, płacze i ewentualnie śpi, ale tylko w moich ramionach, a wystarczy, że ją odłożę na kanapę czy do łóżeczka, z miejsca zaczyna płakać... Oczywiście przesłodko śpi w moich ramionach😍🥰🤷‍♀️🐣, tylko ja nic nie mogę zrobić...
Może skok rozwojowy? 😉

Do góry